Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
POROČNI KOORDINATOR

Naj bo dan popoln v vseh pomenih. Povabljeni naj prisostvujejo celotni poroki, vseh obredih in naj uživajo in se veselijo skupaj za vama.

In kdo bo poskrbel za malenkosti, kot so: pogostitev po obredu (priprava in pospravljanje miz, prtov,...), prenašanje piškotov iz lokacije na lokacijo, pripenjanje naprsnih šopkov, vezanje pentelj na avtomobile, parkiranje svatov na ozki ulici pred vajino hišo,... Še in še bi lahko naštevala stvari, za katere je potrebno poskrbeti na sam dan poroke.

Nikar za to ne zaposlite svojih mam, sester in bližnjih. Tudi prijatelji vam bodo hvaležni, če bodo na poroko povabljeni kot svatje.

 

Iz lastnih izkušenj bi lahko naštela mnogo dogodkov in napisala mnogo zgodb o tem kako so prijatelji delali na poroki in niso mogli uživati, tako kot ostali. Kot organizatorka poroke, ki se ponavadi nahajam v 'zakolisju' dogajanja, mnogokrat slišim pogovore med prijatelji in kreganje sorodnikov ter očitanje, zakaj niso sedaj z mladoporočencema na civilnem obredu ampak moraju tukaj razvrščati sedežne rede.

Bodi prepričan-a, da ko bosta po poroki govorila s prijatelji, vama nikoli ne bodo rekli: 'Ne nisem užival-a na poroki, ker sem moral-gla delati, bolele so me noge, na koncu sem imel-a glavobol, zamudil-a sem vsak obred in prišla šele na koncu,...' Vsak bo rekel, ja bilo je zelo lepo.

 

 

 

Stvar lahko poenostavita tako, da za vse stvari poskrbi poročni koordinator. Cene se gibljejo od 150 eur dalje. Njegova naloga, je, da poskrbi za vse malenkosti: transport cvetja, piškotov,... Odgovoren je, da svatej na obrede ne zamujajo, da imajo vsi privezane pentlje na avtomobilih, pripete naprsne šopke. Poročni koordinator je tudi vez med fotografom, cateringom na obredih in drugimi osebami, ki so še vpletene v poroko. Poskrbel, bo tudi, da bo cvetličar pravočasno dekoriral prostor za civilni obred in prostor v cerkvi.

 

 

 

Verjemite, poročni koordinator ni prestiž na poroki. Le zeloo praktična oseba, ki bo poskrbela za 100% popoln poročni dan.

S poročnim koordinatorjem se domenite kaj vse potrebujeta oz. kakšen protokol poroke si želita. In kako to izgleda v tujini?

 

www.zelimo.si

www.najina-poroka.com

http://www.porocnadekoracija.blogspot.com

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje