Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Predstavitev strokovnjaka - Partnerski terapevt

Leonida in dr. Albert Mrgole sva družinska in partnerska terapevta, ki delujeva v zavodu Vezal, Kamnik.

Najino timsko delo temelji v prvi vrsti na izkušnjah zakona, ki traja od leta 1985 in imava v njem štiri otroke. Strokovno združujeva izobrazbo sistemske družinske terapije, Imago terapije, psihologije, sociologije in drugih uporabnih praks. Vsak zase sva izkušnje nabirala v različni praksah, od refleksoterapije, univerzitetnega poučevanja in raziskovanja, mladinskega dela, svetovalnega dela z otroki in mladostniki, delu z ljudmi na obrobju. Pet let nazaj pa sva ugotovila, da je v najinih primerih najbolj učinkovito delo z družinskimi sistemi. Zdaj delava skupaj, tako pri individualnih primerih kot na različnih treningih za skupine. Kar nama sporočajo ljudje, ki imajo izkušnje z najinim delom, je iskrenost in odprtost v zgodbah, ki jih deliva z njimi, v zgodbah, ki izhajajo iz najinih življenjskih izkušenj, kjer lahko postreževa s težkimi situacijami, dilemami in načini, kako sva skupaj premagovala ovire.
V predzakonskem svetovanju imava izkušnje z delom z mladimi pari, pri iskanju odgovorov na razne dileme, ki se pojavijo, predpriprava na zakon, učenje komunikacije in reševanje konfliktov. Pari, ki so pri nama naredili svojo vizijo partnerskega odnosa, se pohvalijo z zelo živim in ljubečim partnerskim odnosom skozi leta. Pravijo, da je vizija partnerskega odnosa veliko bolj koristna od predporočne pogodbe.
Najin nasvet, kako sva ohranila ljubeč odnos skozi leta je, da se je dobro zavedati, da srečen partnerski odnos ni nekaj samoumevnega. Ves čas je treba skrbeti, da ostaja živ.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje