Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Strokovnjak svetuje Cvetličarka

Zanima me, katere cvetlice bi nama priporočili za poroko. Poročim se aprila rada bi da bi prevldovala nežna rumena ter oranžna barva, kajti tudi oblko bom imela v barvi šampanjca.

Mesec april in maj je mesec pomladi, pomladnih cvetlic in pisanih barv.
Če v svoj šopek želite vključiti rumeno barvo imate mnogo možnosti: tulipani, narcise, frezije, gerbere, vrtnice, ranunkule, marjetice, asklepija, kala. Prav vse te cvetlice so tudi v oranžni barvi. Malo manj izbire pa imate, če želite nežno rumeno. Tu se izbira ustavi pri vrtnicah, gerberah in marjeticah.
Priporočam svetlo rumeno vrtnico za osnovo, zraven pa lahko kombinirate razno cvetje z manjšimi cvetovi ali pa ostanete pri vrtnicah in kombinirate z bež in nekaj malega oranžnega. Oranžno barvo lahko vključite tudi kot trak, ki povezuje pecelj šopka.
 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje