Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Božični poročni šopek

Prosila bi za nasvet. Poročiva se malo pred božičem, pa me zanima kakšen naj bo moj šopek, glede na to, da imam obleko svetlo rdečo in pa črn bolero? Hvala za nasvet že v naprej.
Maja

Glede na to, da imate obleko v rdečem tonu, se lahko poigrate s cvetjem v rdečem. To je barva božiča in ljubezni. Uporabite lahko klasične vrtnice. Če vam prihajajoči praznik veliko pomeni, pa lahko v šopek vključite tudi božično zvezdo. V tem času, se dobijo tudi že tulipani (simbolizirajo popolno ljubezen), ki jih lahko kombinirate v šopku.

Lahko pa izberete snežno bel šopek. Belina simbolizira nedolžnost in je barva poroke, hkrati pa je to barva zime. Morda vam je všeč šopek v obliki krogle na trakcu in bo izgledalo, kot da imate "sneženo kepo".
 
    
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje