Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Kakšno glasbo izbrati na poroki?

Pozdravljeni! Potrebujem nasvet. Organiziram poroko, ki bo v zelo majhnem krogu in me zanima kakšno glasbo naj izberem oziroma katere glasbenike. Želje je predvem ta da bi bili kot spremljava, ne kot ansambel. Hvala za odgovor.

Špela

 

Pri glasbi ni merilo koliko ljudi bo povabljenih, temveč kakšen učinek naj ima glasba na svate.  Poleg tega je pomembno ali bo slavje čez dan, le kot kosilo ali bo večerja z celotnim protokolom (otvoritveni ples, metanje šopka, podvezice,…)

Če so povabljeni ‘žurerji’ in veste da so plesalci, mora biti vsekakor plesna glasba. Bend s širokim repertuarjem.

Lahko pa je glasba kot podlaga celemu večeru. Tu imate na voljo npr. duete ali solista pevca/pevko ali pa kakšno inštrumentalno glasbo. Nekateri glasbo, ki jim je všeč posnamejo na USB ključek, ki se čez celotno dogajanje predvaja. Tega ne priporočamo, če bo med poročnim slavjem tudi pestro dogajanje.

Za lažjo odločitev vam svetujemo, da si v rubriki Poročna glasba izberete izvajalce, za katere smatrate, da so primerni za vas, ter jih povprašajte za mnenje in nasvet.

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje