Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
DJ na poroki?

V kratkem se poročiva in sva si namislila DJ-a, da nama rola na poroki, pa naju zanima na kaj naj bova pozorna. Sicer še nimava koga izbranega, bi pa naju veselilo za kakšen detajl, kjer je pa še posebaj potrebno biti pozoren! Kakšne so cene?

Lp Mojca

Pozdravljena ga. Mojca! Glede DJ-a na poroki bi vam predlagal v prvi vrsti, da se malo pozanimate kaj ponuja slovenski trg in potem glede na svoj okus napravite ožji izbor. Ko imate ožji izbor kontaktirajte vsakega posebej in jih prosite za ponudbo in na podlagi le-te vam bo veliko lažje izbrati tistega pravega, ki vam bo najbolj všeč! Malo bodite pozorni na opremo, da bo ozvočenje dovolj močno za predvideno količino svatov, če bo poroka zunaj na odprtem si je potrebno zagotoviti večjo količino ozvočenja kot v zaprtih prostorih. Prav tako naj vam DJ zagotovi razne barvne luči, in morebitne efekte, ki bodo poživile dogajanje. Ne pozabite na prenosni mikrofon, ki bo sigurno prišel prav! Glede cene pa je tako, da pri DJ-ih ki delajo na nivoju in so izkušeni v svojem poslu, vam bodo zaračunali nekje okoli 600-900 eurov seveda odvisno od vaših zahtev. Bodite pa pozorni na nižje tarifne DJ-e, saj tisti z nižjo ceno sigurno ne morajo konkurirati tistim uveljavljenim z višjo ceno (tukaj dobesedno velja pregovor da za malo denarja dobiš malo muzike). Tako da glede cene ni preveč, če vam naprimer nekdo zaračuna 800 eurov, vendar podrobno se dogovorite vsak detajl, da ne bo kasneje kakih nesporazumov. Za opravljeno delo zahtevajte račun, saj v nasprotnem primeru ste naročnik dela na črno!

DJ Tito - Z DJ-stvom se ukvarjam že nekaj več kot 15 let in kot vsak DJ sem tudi jaz začel s kariero v domačem okolju, torej v najbljižnjem mladinskem klubu v Radečah, seveda ob pomoči takrat že bivšega Dj-a, ki je bil glavna faca v ¨80 letih v celotni regiji. Svoje delo sem hitro vzljubil, in kmalu sem prerasel mladinski klub in začel delovati v diskoteki Jadran Expres, od koder sem se kasneje selil v Shakes Club v Hrastniku, kjer sem deloval krajše obdobje. Študij me je odpeljal na Slovensko Obalo, kjer sem v Portorožu spoznal Škerbec Mladena, ki je poskrbel za mojo prepoznavnost in moje nastope. V desetih letih na Obali sem deloval v praktično vseh klubih in diskotekah celotne regije, vmes pa sem kot študent delal v podjetju Galaxy iz Portoroža, ki se ukvarja s koncertnim ozvočenjem in organizacijo prireditev, kjer sem si pridobil ogromno znanja glede same tehnike ozvočenj in luči, kako postaviti ozvočenje, pod kakšnim kotom in pridobil sem ogromno znanja glede same organizacije in izpeljave dogodkov. Vse to znanje mi še danes pride še kako prav. V svoji 15 letni karieri sem na glasbenem področju deloval na zelo različnih prireditvah in imam ogromno izkušenj na različnih področjih glasbe kot take.
 
www.djtito.eu

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje