Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
IGRIVA poročna vabila

Nič ni več, kot je bilo. Zato so lahko tudi poročna vabila nekoliko bolj igriva in neobičajna.

Seveda lahko vztrajata pri klasiki. Lahko pa se poigrata. Tako bodo svatje že ob prejemu vabila vedeli, da ju vabita več kot na običajno poroko.

Poročna vabila, naj se nanašajo na tematiko poroke. Ni potrebno, da je vabilo napisano na papir, uporabita še druge materiala ali pa vsaj vabilu na papirju dodajta vrednost, z različnimi oblikami.

 

Natisnita vabila na puzzle.

   

 

Tudi balon je dobra varianta za tiskanje poročnih vabil.

  

 

Ali pa stopita še korak naprej in bodita še bolj drzna. List s podaki o poroki razrežita na trakove in jih lično zapakirajta v prozorne kroglice. Tako si bodo povabljeni prav gotovo zaponili kje in kdaj bo poroka, ker bodo porabili kar nekaj časa, da bodo vabilo sestavili v celoto.

 

Lahko pa so vabila bolj tematska: fotografska, vstopnica na predstavo, glasbena,...

     

 

Kaj pa pravita na poročno vabilo natiskano na poletnih natikačih?

Čer pa se vseeno bojita biti preveč drzna, pa lahko klasično vabilo, le oblikovno popestrita.

  

  

 

Kaj pa če bi povabljenim namesto poročnega vabila podarila družabno igro - poročno vabilo.

 

Foto: Pinterest.com

Tekst: Urška Slapar, organizatorka porok

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje