Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
poročne fotografije MALO DRUGAČE

Dober fotograf je obvezni del poroke!

Če je fotograf dober, vam ni potrebno iskati odlične lokacije za fotografiranje. Dovolj dober je lahko že zid ob hiši ali velik travnik. Dajta fotografu prosto pot ustvarjalnosti in prepustita se uživanju in poziranju. Vidva sta zvezdi dneva. To je dan, ko lahko zažarita v vsej svoji lepotni: obleke, make-up in frizure so na mestu, brez izgovorov.

Poročni album ali foto knjigo vedno radi pogledamo, zato se ne branita dobrih in malo drugačnih fotografij, kot so v albumu vajinih kolegov.

Spodnje slike so malo drugačne. S seboj na slikanje vzemita družice in 'družabnike', če le teh nimata, naj grejo z vama prijatelji. Tako bodo slike bolj razigrane in pestre.

  

  

  

  

 

Tudi vajine portretne slike so lahko z malo drugačno zgodbo o ljubezni. S seboj na fotografiranju imejta kakšne zanimive predmete.

     

  

 

Nikar ne pozabite na skupinsko sliko.

     

 

In še za konec generacijska fotografija: spomin na mamo in babico.

 

Foto: Pinterest.com

Tekst: Urška Slapar, organizatorka porok

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje