Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KOLIKO PREJ NA REZERVACIJA na UE?

Odgovori Odgovori Stran  <1 323334
Avtor
pocahontas View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 50
Post Options Post Options   Citiraj pocahontas Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: KOLIKO PREJ NA REZERVACIJA na UE?
    Poslano: 29 Julij 2010 ob 18:12
Glede Kranja - nama niso pustili, da bi že zdaj rezervirala za civilno poroko (izven uradnih prostorov, na Šmarjetni gori). Pa sva oddala prošnjo in je zgledalo, da bo vse v redu, toda potem sva jo morala umakniti, saj se pred januarjem ne da prav nič urediti. Nama je dala le neko potrdilo, da sva umaknila prošnjo in to je to.
Na Šmarjetni pa niso nič komplicirali. Joj, prov živčna sem zaradi tega, res si želim imeti civilno poroko tam gor in ob željeni uri, pa me res skrbi, da mi ne bodo ugodili prošnje.
Je pa gospa na Šmarjetni rekla, da upa, da bo morda postala Šmarjetna uradni prostor za poroke, saj jih je tam kar precej ... To bi bilo res fino, precej manj kompliciranja ... Upam, da se bo to zgodilo do januarja 2011!
Nazaj na vrh
ukica View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 201
Post Options Post Options   Citiraj ukica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 19:25
pocahontas, isti primer sva imela midva. decembra 2009 sva oddala vlogo za letošnji avgust. in sva jo morala preklicati. in potem v začetku februarja še enkrat oddat vlogo. takrat sem jim skoz po mejlu težila, da bodo res 14. 8. na voljo. no, na koncu so le bili. na šmarjetni sva pa imela že novembra rezerviran datum. nama so pol še komplicirali glede ure, ker imava ob 16. in nama spet niso znali povedat, če bodo lahko prišli tako zgodaj, ker imajo ob pol treh zadnjo poroko v Preddvoru. kao, da imajo eno uro premalo, da pridejo iz enega konca kranja do drugega. se spomnim, da mi je rekla, kaj je tako lepega na Šmarjetni, da se morajo oni vozit po tisti cesti gor. upam, da šmarjetni res uspe zrihtat vse za civilno. 

svetovalka za Just
Nazaj na vrh
pocahontas View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 50
Post Options Post Options   Citiraj pocahontas Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 11:05
Haha, to glede ceste je pa tud nama rekla! :) Se mi je prov smešen zdel ... :) Očitno to vsakemu jamra! :) A to si kar te gospe na mail pisala? Joj, upam, da bo nama tud uspel se zment tko, da bo potekalo po najinih željah!!! Ker sicer ne vem, kako bom sploh organizirala celotno poroko ... Res mi je najbolj idealno da je civilna tik pred svatbo in to je to ... Če ne bojo pustil pa sploh ne vem kaj nj nardim :(
Nazaj na vrh
ukica View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 201
Post Options Post Options   Citiraj ukica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 14:42
joj, midva sva pri tej staroverski imela celo štorijo. moj jo je poslal nekam, ker so totalno neorganizirani in si upajo paru rečt, da ne vedo, če bo 14.8. sploh kdo na UE, ker so oni na dopustu. sem njega ven poslala, pol sem se pa jaz v miru zmenila, da se po mejlu kontaktirava konec januarja. in takrat mi je potem le zagotovila, da bodo prišli. 

ja, midva imava pol gor še cerkveno v tisti mali cerkvici, tako da nama ob 16. uri čist ustreza, da je še nekaj časa za slikanje in pogostitev zunaj.

zdele nimaš kej narest, boš morala počakat do decembra, pol pa kr nesita vlogo in naj te imajo notri. tud če pol še enkrat nazaj neseš. 

drugače imajo pa Pr' Bizjak tudi civilne zunaj na dvorišču, pa pol je gostilna zraven. 

svetovalka za Just
Nazaj na vrh
metuljčica 1985 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj metuljčica 1985 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 21:15
Hej jaz imam iste probleme s civilno na Šmarjetni....k da ne morejo zdaj urediti, ker že vse neveste za maj težimo. :)))
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  <1 323334

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.094 sekunde.