Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cattering

Odgovori Odgovori Stran  <1 456
Avtor
Ninčpinč View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj Ninčpinč Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Cattering
    Poslano: 29 Julij 2010 ob 21:53
Da ne odpiram nove teme....

Zelo bi bila hvaležna za kakšen kontakt gostilne Rimljan iz Šempetra v Sav.dol.
In pa seveda za kakšno mnenje tistih, ki imate z njimi kakršnekoli izkušnje.

Že vnaprej najlepša hvala!

Lp,

Nina
Nazaj na vrh
misy* View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 150
Post Options Post Options   Citiraj misy* Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 12:02
Jaz bi pa prosila za kakšno mnenje o cateringu Sedej iz Besnice. Sem videla, da je bil tudi v tej temi že enkrat omenjen.

Hvala
Nazaj na vrh
Špelara View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj Špelara Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 13:12
Ojla, mi2 sva ga imela za poroko in sem o njem pisala že na tej strani. Meni je bil popolnoma profesionalen, prav tako njegovi natakarji, moji starši so bili zelo navdušeni nad hladnim bifejem, ki so ga pripravili pred jedjo. Res je, da smo se morali nekoliko pomeniti o ceni, saj ima on zelo kakovosten jedilnik, ki stane vsaj 33€/osebo. Mi smo jo spustili in na koncu je prišla ven čisto razumna cifra. Njegov brat nama je naredil etikete za na vino - zelooo simpatične Tongue (dala sem sliko najinih psov in gor je naredil en vzorec in najini imeni...). Mi je bilo fino, ker se ne streže močnih pijač - da se ne napijejo kot klade Dead.
Nazaj na vrh
misy* View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Post Options Post Options   Citiraj misy* Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 13:17
Hey...hvala za tako hiter odgovor. Še par stvari me zanima - za kakšno ceno ste se potem na koncu zmenili in kaj vse ta cena vsebuje. Pijača je seveda potem še posebej? Kako pa je s priborom,kozarci krožniki...itd - to je tudi v ceni? Pa mize in stole je tudi možno pri njem najeti?

Joj koliko vprašanjEmbarrassed

Nazaj na vrh
Špelara View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj Špelara Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 13:29
Dogovor je bil, da odpoveva po-polnočno obaro in da je manj rib in več purana in je zato cena nižja - 28€/osebo - cca. 1800€. Vendar so bili vmes 3 hodi - streženi! Pijača je bila njegovo vino - belo in rdeče (in nekaj whiskya, ker so očetje nazdravljali Angry) , cca. 1000€. On ima prav vse kar sodi zraven - mize, stole, prte, serviete, pribor...) - to je pa posebej dogovor. Glede na kakovost prostora in oddaljenost od Kranja. Svetujem, da se usedete in napišete potek... in takrat boš vedela ceno. Pazljivo pri torti - naj malo presodijo kdaj naj jo prinesejo, ni nujno ob 00h, saj se takrat žurka ravno začne! Meni je bilo tega kar žal, ker so potem vsi šli sedet in jestConfused.
Nazaj na vrh
misy* View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Post Options Post Options   Citiraj misy* Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 30 Julij 2010 ob 13:37
To je bilo za cca. 64 oseb, če sem prav zračunala? Ravno nekaj takega bova tudi mi2 rabila. Nisem čisto razbrala kako si mislila to z mizami,stoli prti,priborom... - če sem prav razumela to potem še posebej plačaš, glede na oddaljenost od Kranja?

Hvala glede opozorila s torto Hug  A si jo naročila v Kraljevem minionu?
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  <1 456

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.125 sekunde.