Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cattering

Odgovori Odgovori Stran  123 6>
Avtor
Meti View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj Meti Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Cattering
    Poslano: 18 Januar 2005 ob 16:05

Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo izkušnje s catteringom na poroki? Midva imava toliko povabljenih, da je zelo težko sestaviti jedilnik, ki bi vsaj minimalni vecini ustrezal. Bila pa sva na dveh porokah, kjer so imeli cattering oz. si je vsakdo lahko vzel, kar mu je ustrezalo in se nama je zdelo super. Zato bi se tudi midva odlocila za to varianto. A ima kdo izkušnje s tem? Morda lahko svetujete kakšen naslov, kjer niso zelo dragi? Še posebej bi bila vesela, ce so bolj iz Z Slovenije. Hvala!!!! Lepo se imejte!

Nazaj na vrh
j View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 276
Post Options Post Options   Citiraj j Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Januar 2005 ob 16:15

Vem le, da imajo dostavo hrane v Gostilni Kogoj v Biljah pri Gorici. Cenovno so razmeroma zelo ugodni, nad hrano pa so menda tudi kar navduseni. Se pozna po precejsnjem obisku...

Nazaj na vrh
Andreja View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 3362
Post Options Post Options   Citiraj Andreja Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Januar 2005 ob 21:41

pa Jezeršek ima tudi catering, se mi zdi. In še nekaj drugih firm je, gotovo jih najdeš na netu.

Mimogrede, Meti, a si ti ista Meti, ki je bila že pred casom precej aktivna tule na forumu ali si le izbrala isti vzdevek?

Nazaj na vrh
Mety View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 27
Post Options Post Options   Citiraj Mety Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Januar 2005 ob 09:58
Ku-ku, Andreja! Jaz nisem tam, ampak sem tu . Zadnje čase vas bolj berem, ker mi kronično primanjkuje časa, a že februarja bo čisto druga pesem. Seliva se namreč nazaj v MB !

Meti, tole sem pa poiskala zate, čeprav lokacija verjetno ni prava, ampak kaj bolj primernega ne najdem.
Penzion gostilna Keber

LP, Mety
Dum spiro, spero.
Nazaj na vrh
Meti View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj Meti Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Januar 2005 ob 12:57
Ej, hvala vsem. Ne, nisem tista Meti, ker sem nova. Ce ima kdo izkušnje (je imel kdo na poroki oz. je bil kje, kjer so to imeli) s tem nacinom (catteringom), bom pa tudi vesela vsakega nasveta: kaj se splaca, cesa ne, kje so "skrite pasti". Hvala vsem!
Nazaj na vrh
Spina View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 336
Post Options Post Options   Citiraj Spina Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 06 Junij 2005 ob 19:29
Jaz sem bila na eni, pa je bila predjed za vse enaka, potem pa naprej topli in hladni bife. torta pa jasno spet za vse.
Nazaj na vrh
Beatric View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 872
Post Options Post Options   Citiraj Beatric Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 11 November 2005 ob 11:30

Še eno vprašanje na to temo: a pri catteringu sam izbereš prostor in potem oni pripravijo le hrano, ali poskrbijo za vse? Moje izkušnje s catteringom so vezane bolj na šotorske in sejemske izvedbe, kar se mi za poroko ne zdi najboj primeren ambient, glede hrane mi je pa super ideja. A je imel kdo poroko na tak nacin, s catteringom?

cau, Bea

Nazaj na vrh
barbolinka View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 1994
Post Options Post Options   Citiraj barbolinka Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 11 November 2005 ob 11:37
Mene pa zanima, kako ste imele neveste pri sebi doma urejeno pogostitev? A je imela katera cattering? Meni se to zdi dobra ideja, da ne bodo moji domaci še imeli to skrb cez.

Nazaj na vrh
Eteja View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 1069
Post Options Post Options   Citiraj Eteja Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 11 November 2005 ob 14:15
Barbolinka, to je super ideja. Ker je tik pred poroko toliko drugih stvari za urejat, da najožji domaci (mama, sestra, oce) res nimajo casa še za to. Pri meni se je ponudila sestricna s svojo družino, da poskrbi za to in sem bila res zelo vesela, da se nam ni bilo treba s tem ukvarjat.
Nazaj na vrh
cebelca View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 148
Post Options Post Options   Citiraj cebelca Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 11 November 2005 ob 14:39

Jaz bom sigurno imela cattering pri sebi doma saj bo velika vecina svatov že od vsega zacetka in ker bodo pri ženinu jedli le narezek + pecivo bomo pri meni imeli nekaj toplega za pojest-cattering varianta. Tako se mi zdi najboljše za naju in najine najbližje da se ne bodo ukvarjali s hrano. Odlocava se še med razlicnimi ponudniki: Žonta, Gorenje, Zrece... ( ce je katera s Celjskega konca ji bo to mogoce pomagalo).

Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  123 6>

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.063 sekunde.