Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kdo pride po koga

Odgovori Odgovori Stran  123 6>
Avtor
TiNa20 View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 156
Post Options Post Options   Citiraj TiNa20 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Kdo pride po koga
    Poslano: 15 Februar 2007 ob 15:08
Smile  Živjo!!

Imam eno prav posebno dilemo... Embarrassed
S zarocencem pri nas doma urejava stanovanje. Poroko nacrtujeva nekje drugo leto...
In pred parimi dnevi sva z mami imele debato, ce me bo zarocenec prišel iskat na dom, ali bom jaz odšla po njega, ker se bo v bistvu on preselil k meni.
Ker je namrec vcasih veljal obicaj, da pride ženin po nevesto, ki se je priženila k njemu na dom.
Mene pa zanima, ce je katera šla po svojega bodocega moža k njim domov oz. ali je kljub temu, da bosta živela pri nevesti doma, prišel ženin njo iskat ??

Lepo pozdravljeni!
*Tinkara*
Nazaj na vrh
wehica View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 3935
Post Options Post Options   Citiraj wehica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 15 Februar 2007 ob 15:20
Ja, po obicaju pride ženin pa nevesto. Jaz bi ohranila to varianto, ne glede na to, kdo gre k komu živet.
Vem za primer, ko je ženin šel živet k nevesti, a jo je na porocni dan vseeno prišel iskat. Pa tudi srango in vse ostalo so imeli, ceprav je ni iz vasi odpeljal.
Nazaj na vrh
emma View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 237
Post Options Post Options   Citiraj emma Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 15 Februar 2007 ob 15:25
Midva imava stanovanje pri meni, pa bo vseeno on prišel pome. Ne, vem bi mi bilo full cudno, da bi prišla jaz po njega. Se mi zdi, da je to full lep obcutek, ko pride pote in ti stopiš skozi vrata in te vidi v porocni obleki in ti izroci porocni šopek. Je pa seveda cist odvisno od tega kaj je vama bolj všec.
Nazaj na vrh
lindy View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 406
Post Options Post Options   Citiraj lindy Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 15 Februar 2007 ob 15:26
ja men je tud tko všec, jest bom šla pa spat domov pa pride on mene tja iskat!Smile
Nazaj na vrh
katarinca View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 2143
Post Options Post Options   Citiraj katarinca Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 15 Februar 2007 ob 15:51
Se podpisem pod vse!! On naj pride pote!!
Nazaj na vrh
vrtnica50 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj vrtnica50 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 15 Februar 2007 ob 20:18
Tudi jaz poznam primer, ko se je fant preselil k punci (že pred poroko), pa je šel zadnjo noc domov spat. Na dan poroke pa je šel po punco.
Nazaj na vrh
klepetulja View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 779
Post Options Post Options   Citiraj klepetulja Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 16 Februar 2007 ob 15:26
tud jaz se strinjam. on naj pride po nevesto Big smile
Nazaj na vrh
vancka View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 550
Post Options Post Options   Citiraj vancka Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 16 Februar 2007 ob 21:33
midva sva tudi že skupaj, pa bo šel on en dan prej domov spat, da me bo potem lahko prišel iskatLOL(se lepo rima)
lp
Vsaka pot je v dvoje lepša.

Nazaj na vrh
ESTER View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 404
Post Options Post Options   Citiraj ESTER Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 16 Februar 2007 ob 21:36
V svoji karieri še nisem doživela, da bi nevesta prišla po ženina, pa naj sta stanovala kjerkoli. Kar ženin naj pride po nevestoWink
Nazaj na vrh
cukr View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 336
Post Options Post Options   Citiraj cukr Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 16 Februar 2007 ob 21:41

Tudi midva sva se odlocila da bova predporocno noc prespala vsak na svojem domu. Koliko bova pa spala, pa še ne veva ker je pri nas navada, da fantje in dekleta iz vasi pridejo na vecer in postavijo slavolok. Seveda temu sledi pogostitev, ki se lahko zavlece do jutranjih ur.

Drugace je pa tut meni ful lepo, da pride ženin po nevesto - in pri nama bo tudi tako. Thumbs Up
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  123 6>

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.094 sekunde.