| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
Mety
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 27
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: Zahvale Poslano: 17 Marec 2005 ob 14:14 |
|
Pozdravček vsem!
Skrb z vabili je končana, zdaj so na vrsti zahvale. Kot prvo me zanima, ali se zahvala da vsakemu svatu posebej ali je OK, če se naslovi na tiste, ki spadajo skupaj (kot družina, pari), torej tako kot vabila? Saj verjetno je tako kot z vabili, ampak za ziher.
Drugo kar me zanima je, ali se vem zdi OK, da bova svatom na koncu dala samo kekse in zahvalo? Z bodočim možem sva namreč proti stvarem, katere se nama zdijo da so "za prah nabirat", konfeti nama niso všeč, namesto priponk bi raje imela prave šopke za svate, fotografije pa bi dobili samo tisti, ki bi izrazili željo za to, saj se v nasprotnem primeru rado zgodi, da se jo kam vtakne in pozabi nanjo...
Vesela bi bila, če bi kdo to malo pokomantiral in prospeval svoje mnenje.
LP, Mety
|
|
Dum spiro, spero.
|
 |
Suzi
Brezupen primer
Sporočila: 1762
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 17 Marec 2005 ob 14:35 |
Mety, meni se zdi, da je dovlj, ce dasta eno zahvalo na eno družino, vendar posebej za pare, ki živijo skupaj (to mislim, da ne dat njihovim staršem za celo familjio skup, ce veš, da sin živi z neko žensko posebej). Meni se cisto dovolj zdi, da svati dobijo kekse in zahvalo.
Lp, Suzi
|
 |
bambi
Na poti k odvisnosti
Zalimani clan
Sporočila: 193
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 17 Marec 2005 ob 15:27 |
Ja, tudi meni se zdi to cisto dovolj.
Tudi midva sva proti konfetom, in si bova še nekaj omislila. Dobi pa vsak definitivno sliko po pošti. Pa seveda tudi zahvalo... :)
|
 |
kety
Odvisnik
Sporočila: 735
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 17 Marec 2005 ob 15:32 |
Midva sva se prav tako kot Mety odlocila, da bova dala svatom že kar na poroki zahvalnice z najino sliko (fotograf nama bo v gostilno prinesel še cisto sveže porocne slikce za zahvalnicami) in pa seveda, vsak svat bo odšel domov s košarico peciva... Kar se pa tice konfetkov ali podobnih zadev, sva pa tudi midva proti...
LP; Kety
|
|
kety
|
 |
suza
Zacetnik
Sporočila: 106
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 17 Marec 2005 ob 19:22 |
Jaz sem tudi proti stvarem na katerih se prah nabira. Lansko poletje mi je dala zelo dobra prijateljica zelo lepe konfete, ko se je porocila ampak mi je zelo hodo, ker vem da je kar nekaj denarja odštela za le te, ki sedaj ležijo v mojem predalu. -ŠKODA!
No midva bova najinim svatom dala v spomin stekleni svecnik za cajno svecko v katerem bosta vgravirani najini imeni in datum poroke.
Mislim, da je tud slikica in pecivo cisto OK!
|
 |
piki
Zacetnik
Sporočila: 45
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 17 Marec 2005 ob 21:27 |
Živjo!
Midva sva nekako proti konfetom,zato sva razmišljala, da bi v zahvala podarila sliko in piškote, ali pa buteljcno vino z "najino etiketo", mogoce kakšno manjšo steklenicko v lepi obliki polnjeno z medico (bova šla pogledat v steklarno v rogaško in hrastnik- baje imajo veliko izbiro, pa še cene niso visoke). Seveda bi zraven s trakcom privezala listek s najinimi imeni in datumom poroke. Skratka ne veva še tocno.
Rada bi se vsem zahvalila, ampak brez pretiravanja. Tko, da bo treba še mal razmislit, pa okol it pogledat.
pa, pa 
|
 |
Anaa
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 193
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 18 Marec 2005 ob 09:05 |
Midva pa bova sama naredila darilca za povabljene, slike pa bodo dobili naknadno. Naceloma sva tudi midva proti klasicnim konfetom, saj nimaš kam z njimi. Posebnih zahval ne bova delala, saj se itak vsakemu ob odhodu zahvališ da je prišel.
Piki, ce bi rada podarila vino, razmisli o peninah Istenic. Ob nakupu penine ti izdelajo etiketo z vajini imeni ter nato steklenico embalirajo v licno škatlo. Vec inf. dobiš v prodajalni Istenic na Celovški cesti v Ljubljani. Je pa to malo dražja varianta.
|
|
Lp
|
 |
suza
Zacetnik
Sporočila: 106
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 18 Marec 2005 ob 22:38 |
|
Ja pa jaz ti povem, da sem bila v Steklarni Rogaška Sletina (sem iz teh krajev) pa nimajo nobene steklene malenkosti pod 1000 SIT. Prodajajo vecina samo kristal - ne steklo. Tako da sva midva tudi svecnike- steklene drugje kupovala. V trgovini Mravljica v Celju imajo ugodne male steklenicke - ce ti kaj pomaga.
|
 |
Cebelica
Odvisnik
Sporočila: 395
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 19 Marec 2005 ob 09:40 |
No midva bova tudi dala ob koncu ohceti svatom piškote in zahvale. Pa tudi samo na družino oz. par. Saj so konfeti lepi in tudi dragi ampak kaj ko je res, da so za nabirat prah.
P.S.:Midva sva ravno vceraj dala v tiskanje vabila in zahvale, ki bodo istega motiva. Ena skrb manj.
|
|
|
 |
Eteja
Brezupen primer
Sporočila: 1069
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 19 Marec 2005 ob 13:29 |
|
Ja midva sva se tudi odlocila, da klasicnih konfetov ne bova imela. Dala bova pecivo pa še kakšno malenkost. Sva mislila kupit male svecnike za cajne svecke in jih potem porisat z barvami za steklo. A mogoce katera pozna kakšno trgovino, kjer ugodno prodajajo takšne male steklene svecnike.
|
 |