Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zahvale

Odgovori Odgovori Stran  123 11>
Avtor
Mety View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 27
Post Options Post Options   Citiraj Mety Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Zahvale
    Poslano: 17 Marec 2005 ob 14:14
Pozdravček vsem!

Skrb z vabili je končana, zdaj so na vrsti zahvale. Kot prvo me zanima, ali se zahvala da vsakemu svatu posebej ali je OK, če se naslovi na tiste, ki spadajo skupaj (kot družina, pari), torej tako kot vabila? Saj verjetno je tako kot z vabili, ampak za ziher.

Drugo kar me zanima je, ali se vem zdi OK, da bova svatom na koncu dala samo kekse in zahvalo? Z bodočim možem sva namreč proti stvarem, katere se nama zdijo da so "za prah nabirat", konfeti nama niso všeč, namesto priponk bi raje imela prave šopke za svate, fotografije pa bi dobili samo tisti, ki bi izrazili željo za to, saj se v nasprotnem primeru rado zgodi, da se jo kam vtakne in pozabi nanjo...

Vesela bi bila, če bi kdo to malo pokomantiral in prospeval svoje mnenje.

LP, Mety
Dum spiro, spero.
Nazaj na vrh
Suzi View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 1762
Post Options Post Options   Citiraj Suzi Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 17 Marec 2005 ob 14:35

Mety, meni se zdi, da je dovlj, ce dasta eno zahvalo na eno družino, vendar posebej za pare, ki živijo skupaj (to mislim, da ne dat njihovim staršem za celo familjio skup, ce veš, da sin živi z neko žensko posebej). Meni se cisto dovolj zdi, da svati dobijo kekse in zahvalo.

Lp, Suzi

Nazaj na vrh
bambi View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti
Zalimani clan

Sporočila: 193
Post Options Post Options   Citiraj bambi Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 17 Marec 2005 ob 15:27

Ja, tudi meni se zdi to cisto dovolj.

Tudi midva sva proti konfetom, in si bova še nekaj omislila. Dobi pa vsak definitivno sliko po pošti. Pa seveda tudi zahvalo... :)

Nazaj na vrh
kety View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 735
Post Options Post Options   Citiraj kety Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 17 Marec 2005 ob 15:32

Midva sva se prav tako kot Mety odlocila, da bova dala svatom že kar na poroki zahvalnice z najino sliko (fotograf nama bo v gostilno prinesel še cisto sveže porocne slikce za zahvalnicami) in pa seveda, vsak svat bo odšel domov s košarico peciva... Kar se pa tice konfetkov ali podobnih zadev, sva pa tudi midva proti...

LP; Kety

kety
Nazaj na vrh
suza View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 106
Post Options Post Options   Citiraj suza Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 17 Marec 2005 ob 19:22

Jaz sem tudi proti stvarem na katerih se prah nabira. Lansko poletje mi je dala zelo dobra prijateljica zelo lepe konfete, ko se je porocila ampak mi je zelo hodo, ker vem da je kar nekaj denarja odštela za le te, ki sedaj ležijo v mojem predalu. -ŠKODA!

No midva bova najinim svatom dala v spomin stekleni svecnik za cajno svecko v katerem bosta vgravirani najini imeni in datum poroke.

Mislim, da je tud slikica in pecivo cisto OK!

Nazaj na vrh
piki View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 45
Post Options Post Options   Citiraj piki Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 17 Marec 2005 ob 21:27

Živjo!

Midva sva nekako proti konfetom,zato sva razmišljala, da bi v zahvala podarila sliko in piškote, ali pa buteljcno vino z "najino etiketo", mogoce kakšno manjšo steklenicko v lepi obliki polnjeno z medico (bova šla pogledat v steklarno v rogaško in hrastnik- baje imajo veliko izbiro, pa še cene niso visoke). Seveda bi zraven s trakcom privezala listek s najinimi imeni in datumom poroke. Skratka ne veva še tocno.

Rada bi se vsem zahvalila, ampak brez pretiravanja. Tko, da bo treba še mal razmislit, pa okol it pogledat.

pa, pa

Nazaj na vrh
Anaa View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 193
Post Options Post Options   Citiraj Anaa Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Marec 2005 ob 09:05

Midva pa bova sama naredila darilca za povabljene, slike pa bodo dobili naknadno. Naceloma sva tudi midva proti klasicnim konfetom, saj nimaš kam z njimi. Posebnih zahval ne bova delala, saj se itak vsakemu ob odhodu zahvališ da je prišel.

Piki, ce bi rada podarila vino, razmisli o peninah Istenic. Ob nakupu penine ti izdelajo etiketo z vajini imeni ter nato steklenico embalirajo v licno škatlo.  Vec inf. dobiš v prodajalni Istenic na Celovški cesti v Ljubljani. Je pa to malo dražja varianta.

Lp
Nazaj na vrh
suza View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 106
Post Options Post Options   Citiraj suza Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Marec 2005 ob 22:38
Ja pa jaz ti povem, da sem bila v Steklarni Rogaška Sletina (sem iz teh krajev) pa nimajo nobene steklene malenkosti pod 1000 SIT. Prodajajo vecina samo kristal - ne steklo. Tako da sva midva tudi svecnike- steklene drugje kupovala. V trgovini Mravljica v Celju imajo ugodne male steklenicke - ce ti kaj pomaga.
Nazaj na vrh
Cebelica View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 395
Post Options Post Options   Citiraj Cebelica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Marec 2005 ob 09:40

No midva bova tudi dala ob koncu ohceti svatom piškote in zahvale. Pa tudi samo na družino oz. par. Saj so konfeti lepi in tudi dragi ampak kaj ko je res, da so za nabirat prah.

P.S.:Midva sva ravno vceraj dala v tiskanje vabila in zahvale, ki bodo istega motiva. Ena skrb manj.

Nazaj na vrh
Eteja View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 1069
Post Options Post Options   Citiraj Eteja Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Marec 2005 ob 13:29
Ja midva sva se tudi odlocila, da klasicnih konfetov ne bova imela. Dala bova pecivo pa še kakšno malenkost. Sva mislila kupit male svecnike za cajne svecke in jih potem porisat z barvami za steklo. A mogoce katera pozna kakšno trgovino, kjer ugodno prodajajo takšne male steklene svecnike.
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  123 11>

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.078 sekunde.