| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
Sanny007
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 81
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: barva srajce Poslano: 23 Julij 2010 ob 13:16 |
Ja, rozamamina, mislila sem, da bi se zvečer preoblekel oziroma po večerji.
Seveda bi mu bilo brez telovnika in kravate še manj vroče, ampak saj bom tudi jaz še vsaj do polnoči (torta in ples) v moji obleki izgledala kot nevesta, zato naj tudi on še izgleda kot ženin. 
Meni se absolutno ne zdi elegantno, če moški zaviha rokave srajce!
Veliko lepše izpade, če bo vsaj do torte in polnočnega plesa izgledal formalen, in se mi zdijo kratki rokavi zato bolj primerni kot pa zavihani. Moje mnenje... 
Zato še enkrat poziv: Je katera nekje našla srajco s kratkimi rokavi v krem barvi?
|
|
|
 |
sabi
Raziskovalec
Sporočila: 277
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 23 Julij 2010 ob 13:44 |
|
pozdrav, moj je imel za obred srajco z dolgimi rokavi v šampanjec barvi, po večerji se je že preoblekel v takšno z kratkimi rokavi. Je za znoret od vročine, - vsaj mojemu je bilo. Eno sva kupila v Mb Evroparku, zrgovino točno ne vem kako se imenuje, drugo pa v Leclerku. tako, da sva še eno kratko porabila za po polnoči na nori čagi!
|
|
|
 |
gaya2
Raziskovalec
Sporočila: 944
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 23 Julij 2010 ob 14:40 |
Sanny007 midva sva se poročila septembra (tako kot se bosta vidva) in čeprav je bilo zunaj samo 7 stopinj je imel srajco s kratkimi rokavi in ga ni zeblo. Imel je v bež barvi (ni verjetno ista kot krem, ki jo ti iščeš) in kupila sva jo v Modiani.
Se strinjam da je lepše če ima kratke rokave kot zavihane (ker drugač izgleda kot da si na veselic)
|
|
|
 |
destiny
Raziskovalec
Sporočila: 522
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 26 Julij 2010 ob 07:25 |
tudi jaz menim, da zavihani rokavi na ženinu nimajo kaj iskat...
midva sva jo dobila v labodu - imajo pa labodove srajce tudi v modiani.
|
|
|
 |
Sanny007
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 Julij 2010 ob 23:36 |
Sem fuuul vesela   ker sem danes končno našla srajco v ta pravi barvi, ta pravi velikosti in iz ta pravega materijala. Vse super!
Ta trgovinca z veliko izbiro moških srajc v raznih barvah se najde v Hali A (BTC) v kleti, točno nasproti velikih stopnic. Ime sem žal pozabila  ampak kdor išče ta najde.
Hvala vsem 
|
|
|
 |
ery*
Raziskovalec
Sporočila: 490
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 30 Julij 2010 ob 18:53 |
Sanny007- tam je moj kupu celo" opremo" za poroko,so zelo prijazni in strokovni. Sva imela kar problem pravi odtenek srajce dobit, še težje pa cifro. A ti je stregu en starejši gospod? Pa tud jz ne vem imena trgovine
|
|
|
 |
Sanny007
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 31 Julij 2010 ob 10:51 |
Ja ery*, en starejši gospod je stregel. Ful se trudi in se spozna. Če bi prej odkrila, bi morda tudi midva tam vse kupila.
|
|
|
 |