| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
bodoca nevesta
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: barva srajce Poslano: 14 Februar 2008 ob 21:46 |
Živjo!
Imam eno vprašanje, pa bi prosila, ce mi lahko pomagate oziroma kaj ve menite o tem.
S svojim dragim sva se odlocila, da bo njegova obleka crna, srajca nežno zelena, kravata pa tudi v stilu zelene, malo bolj živa od srajce. Ko sva šla po trgovinah, so nama trgovke odsvetovale zeleno srajco in toplo priporocale belo. Pravijo, da se barvne srajce umikajo in da letos je moderna bela oziroma bež, odvisno od nevestine obleke. Bela barva, da je svecana, elegantna. Res, ko smo kombinirali belo srajco z crno obleko in zeleno kravato je bilo veliko lepše, kot ce je bla srajca zelena.
Glede na to, da poprej niti pomislila nisem na belo srajco, se malo težko odlocim.
Prosila bi za vaše mnenje.
Hvala!
|
 |
qay@
Raziskovalec
Sporočila: 1807
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 21:55 |
Ce se je tudi tebi zdela kombinacija crna obleka+bela srajca+zelena kravata boljša kombinacijo od prvotno mišljene, menim da je to vsekakor boljša rešitev. Konec koncev pa lahko tudi malo zaupamo trgovkam ki znaj kdaj tudi prav svetovati 
|
 |
qay@
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 21:57 |
|
Aha, pa še to. Prvotno sem imela v mislih tudi jaz to kombinacijo (crna - zelena) vendar sem se premislila in sicer zaradi moje obleke (nekako nebi pasalo skupaj)
|
 |
bodoca nevesta
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:06 |
Cao Gay@!
Kakšno barvo obleke pa imaš? In kakšna je vajina nova kombinacija?
|
 |
barbara.a.
Raziskovalec
Sporočila: 3577
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:15 |
|
Ja ne vem nevesta mislim da bova midva na istem ko bova šla kupovat,ker jaz sem na tak nacin mislila kupit samo v oranžni barvi,pa mi to vsi odsvetujejo.Men pa ni bela barva srajce mi je tako izžeta že.
|
|
|
 |
Gomorr
Odvisnik
Sporočila: 403
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:21 |
|
Ojla.
To z barvnimi in nebarvnimi srajicami je po moje cisto vajina odlocitev.
Ko sem približno 5 let nazaj kupovala za mojega srajico k obleki so se tudi križale in me prepricevale da je bela klasicna elegantna in na sploh in.
Dejstvo je da je bela vedno in ker paše skoraj k vsem. Kar se tice pa drugih barv... zadnjic sem brkala neke internet strani da bi videla kako mojega pokombinirat nikjer nisem videla veliko belih srajic. Ponavadi bolj v barvnih svetlecih oziroma barvnih s kravato v svetleci barvi srajice ali s preprostim vzorcem svetlece/mat.
Je pa najbolj pomembno to da vama zgleda primerno za poroko in se vama zdi lepo. Pa da paše k tebi.
|
 |
bodoca nevesta
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:25 |
Ma ja sej to je to. Nama je ful razlicnih trgovcev priporocalo belo, da se je letos spet vrnila nazaj in da barvne kombinacije se umikajo, da so jih vsi že siti, sploh rdece, oranžne, to govorim za ženina, ki naj bi bil tisti dan eleganten , svecan.
Evo Barbara povem ti še en primer.
Lani sem bila na treh poorokah, vsi trije žedni so bili oranžni in kaj se je zgodilo. Bila je vrocina, malo teme in seveda malo tudi alkohola in potem so bili obrazi žednov cisto rdeci, ker pa so imeli oranžne srajce je to še bolj poudarilo in res, ko gledamo zdaj slike niso nc kaj lepe, ker so ženini, kot purani.
Da mi ne bo zdaj kdo zameril, pac tako je moje mnenje, lahko da nekdo ne zardi in potem zna pa lepo zgledat.
|
 |
Gomorr
Odvisnik
Sporočila: 403
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:30 |
|
Lej sej srajice ne bo mel 10 let. Nosi se jo eno leto pol je pa za stran. Kupita tisto kar najbolj paše k vama.
|
 |
qay@
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 14 Februar 2008 ob 22:48 |
|
Midva bova provala nekaj s vijolicno barvo skombinirat
|
 |
barbara.a.
Raziskovalec
Sporočila: 3577
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 15 Februar 2008 ob 10:05 |
Ja hvala nevesta,sej še sama ne vem kaj naj.Sem cist v badu,ker bi res rada da je z menoj v stilu,ker jaz bom mela na obleki oranžne rožice našite.
Kaj pol naj belo srajco kupimo pa oranžno kravato al kako?
|
|
|
 |