Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

iščem poročno obleko večje konfekcije - Event Date: 13 Maj 2010 - 01 Avgust 2010

Odgovori Odgovori
Avtor
s+s View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj s+s Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Calendar Event: iščem poročno obleko večje konfekcije
    Poslano: 13 Maj 2010 ob 12:55
Pozdravljene!

Potrebovala bi poročno obleko večje konfekcije,ki je dokaj ugodna.
Bila bi vam zelo hvaležna,če bi mi pomagale.

Hvala

Nazaj na vrh
Sanny007 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 81
Post Options Post Options   Citiraj Sanny007 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Maj 2010 ob 12:09
Priporočam ti naročilo preko EBAYa! Če veš kakšen model ti lepo stoji in ti je všeč, potem poišči kakšno podobno obleko na EBAYu, ki ti jo po tvojih merah na kitajskem zašijejo. Traja pa ponavadi maks. 2 meseca, če imaš toliko časa. Ponavadi so/smo neveste zelo zadovoljne! Wink
Nazaj na vrh
s+s View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj s+s Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 18 Maj 2010 ob 22:17
ja,sem že nekoliko brskala po ebayu,vendar me mantra angleščina in se kaj dobro ne spoznam na ebayu in tudi z zaupljivostjo je problem.
me skrbi da obleke ne bi dobila.
Nazaj na vrh
Jana&b. View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 583
Post Options Post Options   Citiraj Jana&b. Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Maj 2010 ob 09:48
kaj to pomeni "vecja stevilka"? st. 48 najdes tudi v porocnih salonih obleke. 
Nazaj na vrh
jeni View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj jeni Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Maj 2010 ob 14:59
Jana&b. Vprašanje je samo kakšne!!! Disapprove Večina modelov iz naših poročnih salonov niso ravno idealni za močnejše postave - tudi za št. 46 ali 48! Ne izgleda ravno WOW... Vem žal iz lastnih izkušenj.

s+s Kaj pa pomeni dokaj ugodna? Nekatere pišejo na našem forumu, da so si dale obleke po meri šivat v Sloveniji in so dale približno od 400 do 500 EUR. Poglej malo po forumu pri poročne obleke in dodatki. Kar nekaj šiviljstev se omenja in priporoča.
Najugodnejši je seveda EBAY (100 do 300 EUR) - ki sem ga tudi jaz izbrala. Morda pa je tvoja nemščina boljša od angleščine? Drugači pa ti naj kakšna prijateljica pomaga. Tudi izbira obleke bo v dvoje lažja. Wink Poglej si malo temo "nakup preko e baya". Veliko nevest ima dobre izkušnje in če si izbereš prodajalca z dobrimi kritikami in dobrim ratingom, potem tudi ni težav glede zaupljivosti.

Če ti pa je tveganje glede EBAYa prevelik, pojdi naprimer v salon Sanjska obleka v Kamniku. Tam delajo na ta princip, da si izbereš svoj model, oni vzamejo tvoje mere, naročijo obleko (menda tudi iz kitajske), potem prideš na pomerjanje, njihova šivilja spremeni, kar je potrebno spremenit in obleka je tvoja. Ta varianta je seveda precej dražja (300 do 600 EUR), kot pa če bi sama naročila preko EBAYa, ampak nimaš nobenega tveganje in še k šivilji ti ni treba obleko nest na popravke. Malo pobrskaj po njihovi spletni strani.

Pri vseh teh možnostih je seveda pogoj, da veš kakšno obleko si želiš in kakšen model ti lepo stoji!!! Pojdi res v salone in probaj kar se da! Tudi če se ne odločiš za njihove obleke, boš vsaj izvedela, kaj bi bilo ta pravo zate! Ni vedno to, kar nam je po sliki všeč, tudi to, kar nam lepo paše!

Veliko uspeha in vesele priprave še naprej. Smile
Nazaj na vrh
s+s View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj s+s Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 19 Maj 2010 ob 22:47
ja,marsikatero obleko in v marsikaterem salonu sem probala veliko oblek,vendar so cene v salonih resnično zasoljene.res je,da je le za en dan obleka in verjetno le enkrat v življenju,vendar se mi vseeno zdi vse skupaj predrago.Glede da celotna poroka ni majhna malica in da zahteva kar precej denarja,čeprav sprva to ni videti,si želim in upam da bi dobila kakšno ugodno obleko kje drugje.
Tudi pri šivilji sem bila,pa je cena pravtako velika,bom vidla kako in kaj...

Nazaj na vrh
dicna View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 102
Post Options Post Options   Citiraj dicna Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 24 Maj 2010 ob 14:38
s+s: sem ti odgovorila na zs
Ljubezni si nikoli ne moreš zaslužiti. Zasluga je vedno pri tistem, ki ljubi.
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.078 sekunde.