Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Top 10 bandi za poroko

Odgovori Odgovori Stran  <123
Avtor
zverca24 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj zverca24 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Top 10 bandi za poroko
    Poslano: 30 Julij 2010 ob 21:03
Originally posted by 1976

Originally posted by zverca24

Maja25, jaz ne podajam negativnih kritik. Ničesar nimam proti narodnozabavni glasbi.
Kolikor vem se prava narodnozabavna glasba izvaja v celoti v živo, kar je +. In sem zrasla ob njej.
Ampak po duši sem roker, zato bi na poroki mela to. In moj bodoči mož je istega mnenja, prav tako svatje.Zato si upam narediti ta korak. Če bi bilo drugače, bi malo premislila-sigurno!

1976, s tabo se pa ne morem strinjat glede cene.Primer:moji kolegi, zelo dobri glasbeniki, 4 v, stari rock+rock 'n roll, za precej manj denarja kot 3000€. Wink

Glej na ohceti niso samo ljudje ki poslusajo stari rock al pa rock&roll a ne?

A so pa sami taki, ki poslušajo kaj drugega?? Nekjer ni tako!! Ne boš trofil 100% z nobenim bendom-za vse okuse, vse povabljene!! Sigurno ne!

Nazaj na vrh
jana76 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 6
Post Options Post Options   Citiraj jana76 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 02 Avgust 2010 ob 13:12
Moj vrtsni red:

Štajerskih 7
Black & White band
Best Company
Okrogli muzikantje
Vagabundi

Težko bi jih našla 10. Mogoče še Victory, vendar jih dolgo nisem slišala,
Večinoma so bendi v Sloveniji na bogem nivoju. 99% teh, ki so omenjani na tem forumu, so veseljaki, amaterji, ki igrajo v prostem času.
Tisti bendi v Sloveniji, ki so res dobri, pa prevečkrat filozofirajo in igrajo sami sebi, ne publiki.

Za teh 5 pa vem, da so res kvalitetni in znajo narediti žur. Prisegam namreč na kvalitetno glasbo, ne na "veselično varianto".
Nazaj na vrh
samantha View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj samantha Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 02 Avgust 2010 ob 16:35
Pozdravljeni,

ma sama sem bila že na nekaj porokah,na svoji sem imela CALYPSO in lahko rečem v vseh pogledih odlični,bila sem na poroki ko so igrali VIKTORY in na poroki kjer so igrali KIKI BEND..in glede na to da sva bila na dveh porokah kjer so igrali najini muzikontarji in so se vedno odlično odrezali,bi najbrž njih dala na prvo mesto potem pa ostala dva,kar se špa okusov tiče pa veste da je sto ljudi sto čudi.
Najbrž bi morali pa sami glasbeniki povedati koliko porok odigrajo na leto in kolikokrat se jih mladoporočenci zaželimo,tako bi mogoče boljše določili vrstni red najboljših bandov za poroke.
okusi in razmišljanja so pa itek različna.
pozdrav z obale.
Nazaj na vrh
1976 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 18
Post Options Post Options   Citiraj 1976 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 02 Avgust 2010 ob 19:54
Black & White je bil vcasih res dober band dokler se niso zacele dogajati anomalije glede financ in potem kratko malo sef banda ni vec dobil pravih glasbeniko. Imel je eno najboljsih zasedb ko so z njim igrali Ritmo Loco ampak zopet tezave z denarjem. Tako da danes glih nevem kako zvenijo. To je moje skromno mnenje.
Nazaj na vrh
sončica View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 70
Post Options Post Options   Citiraj sončica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 02 Avgust 2010 ob 23:00
jana76: Ni rečeno, da tisti res dobri bandi igrajo sami sebi in ne publiki. Rock n Band na najini poroki se je res prilagajal publiki-dihali z nami, upoštevali želje, ful so žurko nardili. Pa še nobenih igric in skečov nama ni blo treba poslušat :))
sončnica
Nazaj na vrh
jana76 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj jana76 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 03 Avgust 2010 ob 13:37
1976: Black & White sem poslušala pred kratkim in zvenijo odlično. Ne tako kot Štajerskih 7, ki zvenijo sigurno najboljše. Saj jih je na koncu koncev 7 in je tudi logično. Je pa res, da Black & White naredijo boljši štimung, kar pa je tudi zelo pomembno. Moje skromno mnenje.

Sončica: nisem imela v mislih Rock'n'bend. Verjamem, da naredijo dobro zabavo, ampak Rock'n'bend pač niso ravno špica vrhunskega igranja. Vrhunski bendi so ponavadi neznani, skupaj zbrani odlični glasbeniki, ki ponavadi ostanejo skupaj leto ali dve, potem pa razpadejo. Takih je škoda.

Sicer pa - sto ljudi sto okusov. Res je težko nekomu svetovati bend za poroko, ko pa ima vsak različne poglede na to, kaj je dobro in kaj ne.
Nazaj na vrh
spominčica View Drop Down
Moderator
Moderator

Sporočila: 3476
Post Options Post Options   Citiraj spominčica Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 05 Avgust 2010 ob 23:32
Mi je zelo žal- ampak Štajerskih 7 sem slišala na poroki in so pod kritiko. Niso več kar so bili nekoč!

Nama je igrala tukaj omenjena skupina- ampak z razliko da pri naju niso igrali na zabavi niti ene polke, če odštejem Golico (ker brez Golice ni veselice ;-D). Takšna je bila najina želja in super so jo izpolnili!

Hočem reči, da je ta tema brez pomena- ker 100 ljudi- 100 okusov. Pa tudi želje gostiteljev so različne- eni želijo samo polke, drugi rock, tretji Yugo ipd. Temu se dober band lahko prilagodi. In ali je bil izbor pesmi želja gostitelja ali vodje skupine ne vemo vedno 100%- tako da niti ni primerno kritizirat. Lahko bi se pogovarjali o kvaliteti, strokovni izobrazbi- pa smo zopet pri tem, da eni niti nimajo posluha in jim je to vseeno- pa če bi Pavaroti pel bi jim bilo kot Murko... Poleg tega je še razlika v ceni- med enimi in drugimi- ne pa nujno tudi v kvaliteti ali območju s katerega kakšna skupina prihaja- ne vem  kaki Primorci ravno ne bodo šli poslušat bend v Mursko... Tak da tukaj lahko 10 let debatiramo in ne bo rezultata!
Nazaj na vrh
jana76 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj jana76 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 10 Avgust 2010 ob 12:35
Se strinjam, Spominčica.

Žal je tako, da v glasbi ne šteje kvaliteta, ampak 1000 drugih faktorjev.
Posledično se pojavljajo bedni za mali denar, ki nimajo pojma o igranju in petju.
Pač igrajo ob koncu tedna, tako malo za dušo.
Vseeno jim je, koliko zaslužijo.

Posledica tega je, da se vedno manj kvalitetnih ljudi ukvarja z glasbo, vse skupaj pa pripelje do poraznega stanja v zabavni glasbi v Sloveniji.
Se, že napisala, da je 90% bendov, omenjenih na tem forumu, pod kritiko. Pa so vsi tako zelo opevani...

Ja, res je , tudi Štajerskih 7 niso več to, kar so bili.
Verjetno niti več nimajo skupnih vaj, malo nastopov...so predragi za situacijo na trgu.
Še vedno pa so boljši od večine. Pa tudi ostali ansambli, ki sem jih napisala v TOP 5 so zelo dobri in prav je, da se to izpostavi, ker je preveč bleferjev na tržišču.

Prav je, da dobi vsak tisto zvrst glasbe na poroki, ki si jo želi. Ampak naj bo izvedba kvalitetna, poslušljiva.

Spominčica, kdo ti je igral na poroki?

Nazaj na vrh
Renny View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj Renny Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 13 Avgust 2010 ob 14:50
Se popolnoma strinjam: sto ljudi, sto čudi, sto različnih okusov. Tu lestvice ne moremo delat nikoli, tudi vseh bendov ne poznamo ne tako ne s poroke, lahko izrazimo le svoje skromno mnenje...:-)
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  <123

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.092 sekunde.