Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Top 10 bandi za poroko

Odgovori Odgovori Stran  123>
Avtor
1976 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 18
Post Options Post Options   Citiraj 1976 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Top 10 bandi za poroko
    Poslano: 29 Julij 2010 ob 01:01
Zanima me v kaksnem vrsten redu bi razvrstili 10 najboljsih bandov za poroko v sloveniji
Tongue
Nazaj na vrh
maja25 View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 652
Post Options Post Options   Citiraj maja25 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 06:21
Na tem seznami definitivno ne sme manjkati Show band Klobuk. Jaz bi ga dala kar na prvo mesto.

LP Maja
Nazaj na vrh
1976 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj 1976 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 11:01
Zanimivo. No da vidimo kaj se bo se pojavilo na seznamu.
Nazaj na vrh
metka.l View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 46
Post Options Post Options   Citiraj metka.l Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 11:40
V bistvu je to zelo težko. 10 bandov je kar veliko. Jaz jih še niti slišala nisem toliko. Ogledala sem si jih pa na netu, pa lahko napišem le, kdo je prvi od desetih, ki je v bistvu najboljši med NAJSLABŠIMI.
Katastrofa, kaj se prodaja pod bandi, ki igrajo na porokah, zabavah. Meni je bilo kar slabo. O večini, o katerih se piše tukaj na forumu, se mi zdi, da je to ena velika kmetija, totalno neprofesionalno, kot da bi dva ali pet ljudi pobral na cesti in jim rekel, igrajte in zabavajte ljudi.
Večina se jih pri nas "ven vleče" z nekimi govori med pesmimi, govorjenjem in vici, ker o glasbi nimajo pojma. Tako da res težko, težko rečem.
Meni se zdi Atlantix skupina, ki je ena izmed edinih, ki ima VSE in to vse na maksimalnem nivoju.
Njih na prvo  mesto med najboljše, potem pa doooooooooooooooooolgo nič.
Nazaj na vrh
zverca24 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj zverca24 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 13:25

No, odvisno je, kaj kdo hoče. Narodno zabavnih ansamblov je najbrž kar nekaj dobrih. Ti pa mene osebno na (moji) poroki ne zanimajo. Čeprav nimam nič proti tej glasbi. Sem bila tut na premalo porokah, da bi lahko karkoli rekla k tej lestvici.

Na moji poroki bom imela bend, ki bo:
- odigral vse (in to res vse!!!-brez kakih cigu migu na sintiseizer Angry) v živo-in to dobro. (Zato jih pa gremo prej poslušat Tongue
- bo igral pretežno pop-rock in roc n' roll (brez hrvaških jokajočih pesmic)
-brez kakih skečov, igric in podobih flanc
- in pa seveda s pozitivno energijo, veliko izbrane glasbe (tudi slovenske!!) z zabavo do jutra.

No, na grobo naj bo to. In to je za mene dober bend.
Za tistega,ki ima pa rad igirice in tako, bo pa tak bend zanič.

Težko je za vse okuse naredit lestvico.

Mene recimo Okrogli muzikanje ne prepričajo NIKOLI!!! Ampak vem, da jih pa ljudje obožujejo LOL Ne vem kje sem se na njih spomnla Confused

No, pa LP!
Nazaj na vrh
misy* View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 150
Post Options Post Options   Citiraj misy* Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 13:52
Tudi jaz si ne bi upala tukaj neke lestvice delat,saj je res popolnoma odvisno od tega kaj iščeš...

Sem pa pregledala te bende, ki so omenjeni na tem forumu, iz vseh zornih kotov in se s partnerjem nikakor nisva mogla odločit za nobenega...nočeva harmonike, jugo otožnih komadova,skečov,vicov in utrujajočega govorjenja...sva za kakšno izvirno igro s svati,samo brez pretiravanja...

Od glasbe želiva imeti mešano - plesno tango glasbo,kubansko glasbo, rock n roll pa potem še kakšne stare plesne hite in tudi kaj novega,pa kaj slovenskega(to lahko kvečjemu kak star komad ali pa kaj od kreslina).

No in sva ugotovila, da vsega tega en bend seveda ne more združit...tako, da sva zdaj v iskanju dobrega dj.

Nazaj na vrh
1976 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Post Options Post Options   Citiraj 1976 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 15:55
To da bos dobila band ki bo vse odigral v zivo bo zelo tezko sploh ce odstejes CRO EX yugo glasbo. Če pa ze najdes tak band pa verjemi da nebo poceni govorim o 3000€ navzgor.
Nazaj na vrh
Lucy View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 71
Post Options Post Options   Citiraj Lucy Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 16:10
Mi smo imeli band, oz. dva banda ki so super odigrali oz. tocno kakor smo se zmenili (prvi so bilii beatles cover, drugi pa so igrali ala rock komade 60-70-80..), brez nobenih igric ne budalascin. Pa tudi brez harmonike in sintesizerja :)) torej: Od Beatli in Porko Trio (obojni dokaj nepoznani, ampak super izvedba :))
Drugih zal ne poznam (ker sem tudi jaz anti igrice, anti sintesizer, anti harmonika, anti jugo in anti italijanski komadi ala azzurro.. :))
Nazaj na vrh
maja25 View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 652
Post Options Post Options   Citiraj maja25 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 17:02
Okusi so različni, zato se mi zdi da je neprimerno napadati oz. podajati negativne kritike tistim ki igrajo narodno zabavno glasbo. Meni je je bilo pomembno da so se najini svatje našli v glasbi ki jo je igral najin band. Moje menje je da bi bilo malo čudno da bi si izbrala badn ki je všeč samo nama; ker potem bi samo midva plesala ostali pa bi sedeli ali pa šli domov že pred postrežbo torte.

Mislim da bo tale seznam zelo zanimiv, me  zanima kako bo na koncu izpadlo.

LP
Nazaj na vrh
zverca24 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj zverca24 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 29 Julij 2010 ob 19:37
Maja25, jaz ne podajam negativnih kritik. Ničesar nimam proti narodnozabavni glasbi.
Kolikor vem se prava narodnozabavna glasba izvaja v celoti v živo, kar je +. In sem zrasla ob njej.
Ampak po duši sem roker, zato bi na poroki mela to. In moj bodoči mož je istega mnenja, prav tako svatje.Zato si upam narediti ta korak. Če bi bilo drugače, bi malo premislila-sigurno!

1976, s tabo se pa ne morem strinjat glede cene.Primer:moji kolegi, zelo dobri glasbeniki, 4 v, stari rock+rock 'n roll, za precej manj denarja kot 3000€. Wink
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  123>

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.108 sekunde.