Načrtovanje poroke
10 korakov za začetek
Poročni planer
Vabila
Priponke in konfeti
Cvetje in dekoracija
Zaročni in poročni prstani
Poročna torta in sladice
Gostišča in catering
Poročna glasba
Poročni ples
Fotografija in snemanje
Obred in običaji
Fantovščina in dekliščina
Prevoz
Denarne zadeve
Poročni nasveti
Kje in kako se lahko poročim civilno?
Cerkvena poroka
Poroka malo drugače
Vpis zakonske zveze sklenjene v tujini
Pridobitev poročnega lista
Seznam vseh poročnih dvoran
Priprava na zakon
Ljubezen in življenje
Lepota telesa in zdravje
Poročna moda
Nevestina poročna obleka
Ženinova obleka
Večerne obleke
Otroške obleke
Nosečniške obleke
Spodnje perilo
Obutev
Torbice in modni dodatki
Nakit in tiare
Pričeska in ličenje
  FAQ FAQ  Preišči forum   Koledar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cene porocnih tort

Odgovori Odgovori Stran  123 20>
Avtor
bumbum View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 447
Post Options Post Options   Citiraj bumbum Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Tema: Cene porocnih tort
    Poslano: 03 December 2005 ob 13:53

Kakšne so kaj cene porocnih tort? Zanima me predvsem za Maribor in okolico.

So tiste torte, ki nimajo vmesnih podstavkov (upam, da razumete kaj hocem povedat) med nadstropji dražje od tistih, ki to imajo?

Cena se menda racuna nekak po kosih? Kakšne so cene na kos?

Nazaj na vrh
Suzi View Drop Down
Brezupen primer
Brezupen primer

Sporočila: 1762
Post Options Post Options   Citiraj Suzi Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 04 December 2005 ob 02:30

Najina za 70 ljudi je stala lani 30.000 sit, je bla tronadstropna s podstavki vmes v obliki src. Ono brez podstavkov vmes so nam pa odsvetovali, pa se zdaj vec ne spomnim zakaj.

Lp, Suzi

Nazaj na vrh
ninika View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 94
Post Options Post Options   Citiraj ninika Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 04 December 2005 ob 15:52

Živjo bumbum!

Okvirno ceno za trinadstropno torto ti je povedala že Suzi, jaz pa ti povem zakaj ni priporocljivo imeti tortr eno na drugi. Iz cisto preprostega razloga, ker so torte težke in tista ki bi bila na dnu bi se mocno sesedla in torta nebi imela vec prave (ou. lepe) oblike. Tako je zelo pomembno da bi imela tezjo torto (npr. sahar) na dnu in najvecjo, lahko in najmanjšo (smatnovo s sadjem) pa na vrhu. Problem nastane, ce je tebi in ženinu mogoce najbolj všec npr.saher torta, ker je torta ki je namenjena vama najvišje. Jaz vsekakor priporocam torte s podstavki, odlocitev je pa vajina.

Aja pa še nekaj, torto, ki je brez podstavkov je težje razrezati, zato jo je potrebo pred rezanjem razstaviti, potem pa ne zgleda vec tako lepo.

Pa še to takšno torto je težje prevažati z avtom, ker se trese in se lažje poškoduje zaradi vse teže.

pa pa, Nina

Nazaj na vrh
barbi View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj barbi Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 04 December 2005 ob 21:01
ojla punce

Jas sem s torto ful zakomplicirala zadevo ker sem hotla imet tako eno na drugi, in sem skomplicirala da sem po mukah in telavah le dobila slaacicarko ki je pa tako torto naredila tako da so bili vmes podstavki samo se niso vidli.
Problem pri ostalih slaacicarkah pa je bil da se jim ne lubi delat take torte ker rabi mal vec casa, sicer sem to torto 5000 vec placala ker je slaacicarka porabla vec casa za izdelavo pa ae zaradi prevoza ker jo je mogla sama sestavit okrok rezanja pa okrok posedanja pa ni blo nobenga problema tako da ce vam gdo to govori pol veste na se mu ne lubi delat take torte. Imela pa sem torto trinadstropno pa za 1130 ljudi.

bay
Nazaj na vrh
ninika View Drop Down
Raziskovalec
Raziskovalec

Sporočila: 94
Post Options Post Options   Citiraj ninika Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 05 December 2005 ob 12:27

živjo barbi!

Mislim, da je prišlo do tiskarske napake, da si iz trinadstropne torte dobila 1130 kosov, al si pa mocno pretiravala. Res pa je tudi, da torta stoji skupaj in se ne poseda, samo odvisno je kakšne sestavine uporabijo, ( npr.ticino naredi vse skupaj bolj kompaktno, ja pa tudi bolj umetno, vsaj za moj okus). Saj pravim, vse se da samo ce se hoce, se mi pa zdi, da je vcasih bolje poslušati tistega, ki se s tem ukvarja kot pa tišcati glavo skozi zid (kot pravijo le cevlje sodi naj kopitar).

Pa brez zamere, takšno je le moje mnenje, ce si se ti uspela dogovorit s slašcicarko in ti je bilo všec, sem vesela zate.

pa pa Nina

Nazaj na vrh
bumbum View Drop Down
Odvisnik
Odvisnik

Sporočila: 447
Post Options Post Options   Citiraj bumbum Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 05 December 2005 ob 14:27

Punce hvala za odgovore, samo mene ne zanima toliko, ce se to da naredit al ne, ker vem da se da.

Zanima me predvsem razlika v ceni.

Sem pa vseeno vesela vaših odgovorov. Zdaj vsaj vem, da ne bo tako enostavno tole s torto prez vmesnih podstavkov.

Nazaj na vrh
onina View Drop Down
Na poti k odvisnosti
Na poti k odvisnosti

Sporočila: 126
Post Options Post Options   Citiraj onina Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 06 December 2005 ob 07:58
Midva bova imela 140 kosov oz. 7 nadstropno torto in naju bo prišla nekaj cez 50.000. Mislim da 54.000 sit. Zraven so vkljucena tudi stojala za torte, figurici neveste in ženina pa prideta okrog 1.000 - 2.000 sit. Ta cena velja za okolico Ljubljane (Litija), vendar mislim,da pretirane razlike med regijami ni.
Bodi srecen in drugi bodo srecni s teboj.
Nazaj na vrh
barbi View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 10
Post Options Post Options   Citiraj barbi Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 07 December 2005 ob 21:16
oj

hotla sem napisat130 kosov in je prialo do napake. Ninika lepo sem napisala da so bili vmes podstavki ki pa so bili zakriti tako da je da je bila torta trinadstropna ena vrh druge, poleg tega je bila torta zelo dobra ker je zaradi podstavkov ki so torto drlali lahko bila socna in mehka. Meni so jo delali v hotelu na Rogli drugace pa take torte ki so dobre in se ne posedejo dela slaacicarna Mignon nekje v Kranju in oni so mi tudi povedali za te podstavke da torta zdrli. Ker seveda nisem hotela met torte ki bo zaradi izgleda pa pol trda kot kamen, moram pa tudi povedat da sem bila vsaj pri sedmih slaacicarjih preden sem dobila tako torto kot sem lelela.

lp barby
Nazaj na vrh
felix7 View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj felix7 Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 12 Januar 2006 ob 16:33
tudi jaz bom imela torto s stojalom, ki se ne vidi in izgleda, da stojijo nadstropja en na drugem. Za 60 kosov bom placala 14.000 SIT, torta pa bo mešana (ena bo višnjeva, ena borovniceva in ena cokoladna). Okoli vsakega nadstropja bo mašna iz marcipana, na vrhu pa rožice, pravtako iz marcipana. Je pa moja slašcicarka zelo pohvaljena od mnogih, spekla pa bo tudi pecivo za goste.
Nazaj na vrh
Zoja View Drop Down
Zacetnik
Zacetnik

Sporočila: 0
Post Options Post Options   Citiraj Zoja Citiraj  Odgovoriodgovori Direct Link To This Post Poslano: 21 Januar 2006 ob 00:02

Pa še zelo poceni zgleda da je...

Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  123 20>

Skoči na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Ta stran je bila izdelana v 0.078 sekunde.