Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Darila za svate

Bodita domiselna! Svatom pripravitanekaj izvirnega in uporabnega. Smisel zahvale ni, da se na njej nabira prah oz. da ne vedo v kateri predal bi jih pospravili, temveč, da svate spomni na lepe trenutke, ki so jih preživeli v vajini družbi.

Izberita stvar, ki vaju povezuje.

Če sta sladkosneda, svatom podarita čokolado s posebnim ovojom: vajinim poročnim logom ali vajino sliko ali čokoladne pralineje v lični embalaži.

                     

Morda vaju prijatelji poznajo po tem, da vedno zamujata. Podarita jim male budilke.

Izvirna ideja so vezene nogavice z vajinimi imeni in datumom poroke ter v vajini barvi. Številke naj bodo univerzalne: posebej za moške in posebej za ženske.

Če je vajin duh romantičen, podarita svatom male svečke različnih oblik ali z vajinim napisom.

Svatje se bodo vedno spominjali vajine poroke, če jim podarita obsek za ključe.

                           

Bodita pozorna: določene zahvale se podeli eno na družino: polnjene steklenice s posebnim vinom, likerjem, fotografijo,... določene zahvale pa vsakemu posamezniku.

Predno se odločita kaj bosta podarila svatom, si naredita finančni okvir.

Zahvale za svate niso obvezne, je pa to lepa gesta, tudi beseda HVALA jim bo zadostovala.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje