Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Destinacijska poroka - izbira poročne obleke

Pesek med prsti, vonj morja, zvok valov in sončni zahod...

 

Tako romantično vzdušje čaka pare, ki se v teh mesecih odločajo za tako imenovane destinacijske poroke. Kljub vsem okoliščinam, ob katerih se paru zdi, da ni nič drugega pomembnega, pa naj nevesta vseeno ne pozabi na pravo izbiro poročne obleke.

Pri svoji izbiri naj bo pozorna predvsem na material, ti naj bodo lahki in padajoči, izogiba pa naj se predebelemu satenu . Nevesta lahko izbira med kratkimi in dolgimi oblekami, pri barvah pa se odloča za svetle odtenke ter ,seveda, vse odtenke bele. Nevesta lahko izbira med tremi stili, ki zaznamujejo letošnjo sezono porok v eksotičnih krajih. Lahko se odloči za stil grške boginje, lahko izbere kratko oblekico ali pa se prepusti preprosti eleganci.

 

Nevesta, ki se odloči za stil GRŠKE BOGINJE, izbere asimetrično obleko z visokim pasom in iz plapojočega, lahkega materiala, ki jo dopolni z unikatnimi dodatki na sami obleki ali kot unikatne modne dodatke.

KRATKA OBLEKA naj bo edinstvena in nikakor skromna. Kljub preprosti poroki mora nevesta izgledati posebno, zato se nikar ne odločite za preprosta poletno oblekico. Tudi če se odločite za kratko poročno obleko naj bo nekaj posebnega. Krasijo naj jo naborki, čipke, bleščice in druge malenkosti, ki poudarjajo svečanost obleke.

 

ELEGANTNA NEVESTA pa se odloča za gladke linije ali dolg plise. Pozornost posveča predvsem detajlom, ki se odražajo v zanimivih barvnih kombinacijah ali minimalističnih dodatkih na obleki. Izbira tudi klasično oprijeto linijo obleke.

Ne glede na to ali se nevesta odloči slediti modnim trendom ali ne, pa je najpomembnejše, da se dobro počuti v izbrani obleki. Nevesta bo izgledala odlično če bo le znala ponosno in samozavestno nositi izbrano obleko.

Neža Perko, svetovalka v trgovini Sanjska obleka

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje