Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Govor na poroki

Kot mladoporočenca nikar ne pozabita na svoj govor. Vsem navzočim namenita nekaj besed v pozdrav in zahvalo.

Za govor na poroki si pripravita nekaj stavkov, v katerih se bosta zahvalila vsem, da z vama delijo ta lep trenutek in jim zaželita, naj še dolgo uživajo.

Govor uvrstita v začetek poročnega slavja. Npr. po vajinem sprejemu v gostišče, dvorano, šotor,... ko vaju bodo svatje pričakali z zdravljico, jih pozdravita še vidva. Govor si razdelita. Če pa to ni možno, mikrofon prepustite tistemu partnerju, ki je bolj zgovoren.
 
 
Tudi od svatov lahko pričakujeta govore. Velikokrat starši pripravijo ganljiv govor, saj je to dan, ko oddajo svojo hčer oz. sina. Prijatelji pa vam bodo pripravili govor sestavljen iz spominov iz otroštva in lumparij, ki ste jih počeli v puberteti.
Ti govori naj bodo uvrščeni med večerjo. Tako boste popestrili program.
 
 
V primeru, da boste porčno večerjo praznovala v ožjem krogu sorodnikov in prijateljev, govor uporabita po civilnem oz. cerkvenem obredu, ko bodo vsi svatje zbrani na enem mestu. 
 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje