Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Izdelaj svoje poročno vabilo

Približno tri mesece pred poroko je čas za vabila.
Do tedaj sta se verjetno že odločila za barvno nit poroke. V primeru, da je še nista, je zdaj zadnji čas za to. Glede na vajino izbrano barvo oz. izbrano tematiko poroke, izberita vabila.

Če imata ustvarjalno žilico in dovolj časa, pa se izdelovanja vabil lahko lotita sama.
Ponujamo vam preposto idejo.

Izberita velikost, obliko vabila ter barvo papirja. Ovojnica za vabilo naj bo enake barve kot papir ali  kot detajli na vabilu. Za vabilo potrebujete še: samolepilne biserne kristalčke  manjše velikosti oz. po želji,  satenast trak v izbrani barvi (rdeča), papir - enak kot je osnova za vabilo v velikosti 9cm x 2cm in rdeč papir v velikosti 9,5 cm x 2,5cm ter dvostranski samolepilni trak.

Na papir iz kristalčkov oblikujte dve manjši srci ali motiv po izbiri (golobčka, cvet rože, vzorec, inicialki imen...)

Bež papir nalepite na sredino rdečega. Nanj ročno napišita  vajini imeni, datum,... Papir, simetrično glede na vzorec, ki ste ga naredili iz kristalčkov, prilepita na vabilo.

Kot dodatek vabilu lahko dodate rdečo pentljico.

V notranjost vabila napišite ali naprintajta tekst. Barva pisave naj bo enaka kot detajli na vabilu.

Ves material za izdelavo vabila in še mnogo več lahko najdete v spletni trgovini http://www.najina-poroka.com/trgovina/

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje