Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Koga povabiti na poroko?

Že na samem začetku poročnih priprav je potrebno dobro razmisliti o tem, koga bosta na poroko povabila. Preden začnete že ustno vabiti ljudi na poroko, se s partnerjem pogovorita o sledečih vprašanjih.

Kakšne so vaše predstave o poroki? Najprej se pogovorita o svojih predstavah, da vidita ali si želita podobno. Ste si vedno želeli majhno, intimno poroko ali ste sanjali o ogromni, razkošni poroki? Si predstavljate na seznamu povabljenih 20 ali 200 ljudi?

Katere osebe so vam pomebne in si ne predstavljate svojega poročnega dne brez njih?

Koga na vajini poroki ne želita? Dobro je, da se tudi o tem čimprej dogovorita, Če vam je na primer neprijetno ob tem, da bi partner povabil svojo bivšo punco, pa čeprav sta dobra prijatelja, mu to povejte zdaj.


Kdo plača poroko? Če poroko plačajo starši, potem se je dobro tudi z njimi pogovoriti o številu povabljenih. Tu obstaja možnost, da pride do nesoglasij in bo morda potrebno skleniti dogovor, ki bo vsem vsaj približno ustrezal. Vseeno pa poudarita, da je to vajin dan in da želita, da se vajine želje upoštevajo.


Kaj si lahko privoščite? Določite si okviren znesek denarja, ki ste ga pripravljeni porabiti za poroko in pri tem upoštevajte svoje finančne zmožnosti.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje