Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Mehurčki namesto riža

Po tradiciji se po civilnem in cerkvenem obredu na mladoporočenca meče riž, saj naj bi riž predstavljal plodnost in mladoporočencema prinesel v zakon veliko otrok.

  

Nekateri pari riža ne želijo imeti, saj pusti sledove na oblekah (predvsem ženinovi) in  zleze v obleko, pričesko... Na marsikaterih lokacijah civilnega obreda in pa cerkvah pa metanje riža ali cvetja prepovejo, sej le ta  ostane na tleh in ga nihče ne pospravi. 


Namesto riža ali cvetja se lahko odločite za mehurčke, ki odpravijo vse zgoraj naštete slabosti. Dobite jih že po večih trgovinah v Sloveniji ali pa jih naričite preko spleta. Izbirate lahko  različne oblike in embalaže, pa tudi cenovno ne predstavljajo velikega stroška. Tako se ne boste srečali z zgoraj naštetimi problemi, pa tudi vaše poročne fotografije bodo vsebovale element, ki bo slike naredil še bolj posebne.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje