Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Obleke za noseče neveste

Sodobna nevesta v veselem pričakovanju nikakor ne pusti nekaj dodatnim kilogramom pokvariti njenega posebnega dne. Zaradi nosečnosti se ne odreče poroki o kateri je vedno sanjala, še manj pa se ne odreče sanjski obleki v kateri sije in se počuti posebno na njen poseben dan.

Včasih je nevesta skrivala svojo nosečnost in ji je bila na izbiro samo vrečasta poročna obleka, dane pa ponosno razkazuje svoj trebušček in poudarja linijo. Pri tem ni omejena samo na poročne obleke z oznako nosečniška, za nosečnice in podobno. Izbira tudi med modeli, ki so sicer prilagojeni rastočemu trebuščku, vendar so modeli še vseeno moderni in sledijo zadnjim modnim trendom . V nekaterih poročnih salonih nudijo tudi izdelavo oblek po naročilu in po merah, noseča nevesta se odloča za tak salon in pri tem ne pozabi omeniti veselega pričakovanja , da ji bo naročena obleka prav.

 

Nevesta, ki se poroči ko je še v začetku svoje nosečnosti, lahko izbere obleko, s katero zakrije svoj trebušček, ki še ni čisto nosečniški. Izbere obleko katere prednji del ni čisto gladek. Lahko gre za poševne linije, nabran material oz. je obleka preklana. Upošteva nasvete namenjene nevesti močnejše postave.

Obleka neveste, ki pa že razkazuje trebušček, pa je oprijeta čez trebušček in se spodaj širi v rahlo A-linijo, v zgornjem delu pa v večji meri sledi sanjam in željam neveste. Lahko pa je obleka padajoča izpod prsi navzdol, pri tem pa še vseeno poudarja linijo telesa neveste. Nevesta sledi modnim trendom poročne mode, zato se odloča tudi za modni hit kratkih poročnih oblek. Najlepše se jih poda kratka oprijeta obleka ali padajoča obleka srednje dolžine. Pri tem uporablja barvne dodatke na oblekah, ter razne rožice in pentljice. Poigrava pa se tudi s čipko, kamenčki, perlicami.

Pri izbiri je pozorna tudi na osnovno postavo oz. postavo, ki jo je imela pred nosečnostjo. Močnejša nevesta je kljub nosečnosti in dodatnimi kilogrami lepa. Izbira obleko, ki lepo skrije dodatne kilogramčke, vendar še vseeno daje linijo telesu.
Prav tako pa se ne odreče visokim petam in lepim čevljem, seveda le če ji potek nosečnosti to dopušča. Tudi drugim modnim dodatkom, kot sta tančica in tiara se ne odpove.
 

 Neža Perko,

modna svetovalka v poročnem salonu Sanjska obleka

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje