Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Dekoracija poročne torte

Pri dekoraciji poročne torte večina še vedno prisega na klasiko: mini mladoporečenca, ki srečno in ponosno stojita na vrhu torte.

Pojavljajo se tudi komični parčki, ki jih lahko kupite tudi že pri nas ali pa jih naročite  preko spleta.

 

Odločita se lahko tudi za izdelavo karikature mladoporočencev, za kar pa boste seveda odšteli malo več denarja.
Seveda lahko torto okrasita tudi drugače: z enakim cvetjem, kot ga imata v poročni dekoraciji, s svežim sadjem, z marcipanovimi ali sladkornimi izdelki – te običajno izdela slaščičar.

Lahko pa vama v slaščičarni torto obkrožijo le z širšim trakom v barvni niti vajine poroke, ki se ga pred rezanjem torte odstrani. Na torto lahko postavite tudi mladoporočenca izdelana iz stekla ali pa inicialki, ki vama jo izdela zlatar - seveda ne iz zlata.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje