Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročne obleke za neveste z močnejšo postavo

Iskanje prave poročne obleke je stresno za vsako nevesto. Tistim s kakšnim kilogramčkom več pa je še težje. Nevesta se kljub dodatnim kilogramom ne sme odpovedati popolni obleki.

Močnejše neveste imajo odprte glave in poskušajo različne stile oblek da najdejo tisto pravo. Izogiba se le preprostim, visečim, vrečastim oblekam in zelo elastičnim, gladkim materialom.

Vsaka nevesta ima svojo linijo in na vsaki so kilogramčki nabrani na različnih mestih in na različne način, zato klasična linija za močnejše postave ne obstaja, in tega se mora močnejša nevesta še kako dobro zavedati. Glavni cilj neveste je doseči čim lepšo linijo, in sicer z igro prekrivanja in poudarjanja.

 

 

 Nevesta z malo večjim trebuščkom izbira obleke, ki so okrog trebuha nabrana v poševnih linijah, linijah, ki so na eni stani zgoščene in podobno. Enak učinek dosežemo z pravilno postavljenimi okraski, kamenčki in čipkami. Vsi ti dodatki zmedejo opazovalca in zakrijejo tisto, kar želi ostati skrito. Obleka je lahko tudi spredaj ali ob strani preklana. Pomembno je le, da obleka čez trebuh ni gladka.

 

  

Najpomembnejša pri velikih prsih je izbira modrčka. Ta mora prsi postaviti na njihovo mesto in jim dati lepo naravno obliko, zato mora biti modrček podložen, naramnice pa čvrste in močne, da lahko prsi privzdignejo. Na tržišču je izbira modrčkov dovolj široka, tako da vsaka nase zase primernega. Na pomerjanje oblek se nevesta odpravi s takim modrčkom, saj bodo tako obleke izgledale veliko lepše, nevesta se bo počutila bolje in izbira bo veliko lažja. Nevesta z večjim oprsjem se pogosto odloči za poročno obleko z naramnicami. Te so klasične, ali pa se zaključijo za vratom. Nevesta s širšimi rameni pa se odloča za obleko z eno naramnico. Veliko poročnih oblek pa ima že všite modrčke, kar omogoča tudi nevestam z večjim oprsjem, da izberejo obleko brez naramnic. Če pa se nevesta bolje počuti z naramnicami pa se lahko tudi na tako obleko všijejo naramnice.

  

Nevesta, ki ima močnejšo zadnjico ali stegna,  si izbere obleko A linije oz. obleko s podkrilom, če želi te kilogramčke skriti. Pozorna mora biti le, da ji obleka naredi ozek pas. Nevesta, ki pa poleg večje zadnjice nima drugih dodatnih kilogramov in ima skladno postavo pa si lahko obleče oprijeto obleko trobentaste oblike in poudari svoje obline.

  

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje