Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Prvi spletni poročni planer v Sloveniji

Za vse, ki se pripravljate na poroko, smo vam za lažje in bolj pregledno organiziranje vašega dne, pripravili POROČNI PLANER.

Kako uporabljati poročni planer?
Uporaba planerja je zelo preprosta. Pri prvi uporabi poročnega planerja vpišete ime in priimek ženina in neveste, kontaktni e-naslov, datum poroke, kraj in uro civilne in cerkvene poroke ter poročnega slavja.

Odločita se lahko tudi za vajino osebno predstavitveno spletno stran in sicer za brezplačno podstran npr. www.porociva.se/metkainmetod ali pa se odločita za poddomeno npr. www. Metkainmetod.porociva.se, ki pa je plačljiva. Stran seveda lahko zaščitite tudi z geslom. Na vajini strani se predstavita, naredita svojo fotogalerijo in pa ustvarita vajino Knjigo želja.


Kaj poročni planer ponuja?
V rubriki Lista povabljenih vpišite vaše povabljene, planer sam pa vam število gostov sešteva. Označite tudi, kam so povabljeni (civilni, cerkveni obred, poročno slavje, dekliščina, fantovščina) in čigavi povabljeni to so (ženin, nevesta, oboje)

poročni planer


V Organizatorju obveznosti si vpišite vsa opravila, ki jih morate opraviti in tako preprečite, da bi karkoli pozabili ali opravili prepozno! Organizator vam pri posameznem opravilu prikaže tudi ponudnike storitev, lahko pa si seveda vpišete tudi svojo zaznamke. Če določenega opravila (npr. obisk plesnega tečaja) ne potrebujete, enostavno pritisnete na rdeč križec poleg opravila in ga odstranite z vašega seznama.

 


Planer za nakupovanje vam omogoča, da vpišete vse stvari, ki jih nameravate kupiti, zraven pa seveda zabeležite vse opombe – možne ponudnike, kontakte....


Na koncu pa nas seveda zanimajo še stroški. V Poročni proračun vpišite cene stroškov z nakupovalnega seznama, planer pa vam stroške sproti sešteva.

 

 

Veliko užitkov in zabave ob načrtovanju vam želi

uredništvo spletnega portala Najina-poroka.com

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje