Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Sadje kot dekoracija

Ko začnemo razmišljati o poročni dekoraciji, večina ljudi najprej pomisli na cvetje. Cvetje je sicer čudovito, ni pa vaša edina možnost.

Bodite drzni,  presenetite goste in za dekoracijo poroke vključite sadje, ter tako vašo poroko naredite še bolj posebno in nepozabno.
Je zelo barvito in ponuja veliko možnosti unikatne okrasitve vaše poroke, poleg tega pa v vsakem letnem času najdemo primerno sadje za dekoracijo. Lahko ga uporabite v kombinaciji s cvetjem ali pa popolnoma  samostojno. Tukaj vam ponujamo nekaj predlogov.

Jabolka so zelo dobra izbira za jesenske poroke. Zelo lepo izgledajo v steklenih vazah, lahko pa se jih uporabi v kombinaciji z dekoracijami iz cvetja.
Bogata rdeča barva jabolk se zelo lepo sklada z ostalimi toplimi barvami jeseni, če pa želite dekoracijo narediti bolj pestro,  pa uporabite jabolka zelene barve.

     

 

 

Zelenkasto rumen ton barve hruške je izjemno lepa barva, ki jo lahko uporabite kot rdečo nit vaše poroke. Poleg tega imajo hruške zelo čutno obliko, kar jih naredi zelo privlačne na pogled in dajejo pridih elegance, še posebej v kombinaciji z zlato barvo.

 

Citrusi so še ena odlična možnost, ki jo lahko uporabite kot poročno dekoracijio. Živahne in sveže barve pomaranč, limet in limon so lahko uporabljene posamezno ali pa skupaj in s tem pričarate paleto svetlih, poletnih barv.

 

 

 

Ne ustavite pa se samo pri krasitvi namiznih dekoracij. Sadje lahko uporabite tudi kot temo pri izdelavi vabil, sedežnih redov, daril za svate (npr. košarica s sadjem), torte...

            

 

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje