Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Vabila - pošljite jih v slogu

Vabila imajo zelo poseben pomen, saj so prva stvar, ki jo bodo vaši povabljeni na poroko videli. Je napoved velika dogodka in že sama podoba vabila je pokazatelj, kaj gostje na ta dan lahko pričakujejo.

Nekateri pari se lotijo izdelave vabil sami, vse več pa se jih danes odloča, da izdelavo prepusti ponudnikom, ki se s tem ukvarjajo. Trendi v letošnjem letu ponujajo mnogo raznolikosti. Lahko se odločite za zelo elegantna vabila, ki vsebujejo kristalne poudarke ali pa unikatno izdelana vabila po vašem naročilu.  

 

 

 

Drugi trend letošnjega leta pa so eko vabila. Vabila lahko vsebujejo motive dreves ali listja, tudi barve so v zemeljskih tonih. Lahko se odločite tudi za vabila, ki so izdelana iz recikliranega papirja.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje