Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Band 501

Band 501 je idealna izbira za mlade razigrane pare, željne zabave do jutranjih ur. Ob naših ritmih pa se bodo zabavali tudi starejši svatje, ko bodo zaslišali uspešnice njihove mladosti.

 
 
Naš obsežen seznam skladb je sestavljen iz legendarnih hitov skupin, kot so Parni valjak, Novi fosili, Prljavo kazalište, Boris Novkovič, Crvena jabuka, Oliver Dragojevič, Mišo Kovač, Riblja Čorba..., novejših jugo-hitov Tonyja Cetinskega, Tošeta Proeskega, Nede Ukraden, ET..., slovenskih uspešnic Hazardov, Don Juanov, Pop Designov, Prizme, Slavka Ivančiča..., ter plesne glasbe iz 80ih.
 
Mednarodno zasedbo (Slo/Hr) sestavljamo štirje mladi člani z izkušnjami igranja na raznih prireditvah (poroke, obletnice, razna slavja, disko klubi...) Kot zasedba smo dolgo časa spremljali talenta Alena Vogrinca Vesela, sodelovali pa smo tudi z Vladom Piljo (Lepi Dasa). Vsa glasba je odigrana v živo in ljudje prisotni na slavju to zagotovo začutijo. Vse torej stavimo na žur in ne izgubljamo veliko časa z animacijami, saj menimo, da se ljudje ob dobri glasbi najbolje zabavajo. Med posameznimi skladbami pa poskrbimo tudi za smeh in dobro razpoloženje.
 
 
Smo torej prava izbira za moderne mladoporočence, ki si ne želijo ustaljene stare procedure, ampak žura, smeha, spontanosti in zabave ob zvokih največjih uspešnic, z izkušenimi mladimi glasbeniki Banda 501.
 
Da se prepričate o naši kvaliteti pa vas vabimo, da si nas ogledate na portalu youtube (vtipkajte: BAND 501) ali se nam pridružite na facebook-u, kjer nas najdete pod imenom „Bend Petstojedan“.
 
 
Darjan Pakiž (040 345 881)
Jan Drobnič (031 399 309)
 
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje