Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Dekoracija brez cvetja

Ko se odločamo za izbiro dekoracije miz in prostora poročnega slavja, običajno najprej pomislimo na dekoracije iz cvetja v prelepih vazah, ki polepšajo prostor in poudarijo svečanost poročnega slavja.

Vendar pa cvetje ni edina možnost izbire.  Razmislite in predstavljajte si  dekoracijo, ki ne vključuje cvetja - naj vas domišlijija popelje v svet kreativnosti in drugačnosti.

 

 
Čeprav je dekoracija iz cvetja še vedno najpogostejša izbira mladoporočencev, pa še zdaleč ni edina možna izbira. Pravzaprav, če vam je všeč in če se odločite za dekoracijo, ki ne vključuje cvetja, bo vaša poroka ne samo unikatna, temveč tudi za vajine povabljene nepozabna. 
 
 
Nekaj prednosti dekoracije, ki ne vključuje cvetja
 
Cena
Kot prvo  je tu dejstvo, da je cvetje cenovno kar velik finančni zalogaj in če sta si postavila določen znesek, ki sta ga pripravljena porabiti za poroko, tukaj lahko ogromno privarčujeta in še vedno imata čudovito, svečano in pa hkrati tudi unikatno dekoracijo.
 
Alergija
Potem so tu še možne alergije na določene  rože o katerih smo tudi že pisali v enem od prejšnjih člankov - manj rož pomeni manj  možnosti, da bi prišlo do kakšnega neljubega dogodka ali slabega počutja katerega izmed gostov.
 
Namenskost
Ena izmed prednosti je tudi, da je dekoracija hkrati tudi že darilce za goste, ki ga po končanem slavju odnesejo domov in imajo lep spomin na vajino poroko.  
 
Barvitost, raznolikost
Ni nujno, da imajo vse mize popolnoma enako dekoracijo. Lahko se razlikujejo po barvi, velikosti, postavitvi... in tako še dodatno popestrite prostor poročnega slavja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje