Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
High Care Center Ljubljana

High Care Center ni zdravstvena ordinacija, ni samo kozmetični ali masažni salon, prav tako ni spa ali fitnes center – in vendar je vsakega malo! Je WELLNESS CENTER, ki sledi najnovejšemu trendu: ZDRAVJE ZA PRIHODNOST.

V našem centru ponujamo:

Dermionologija ®

Optimalno uravnavanje acido/baznega ravnovesja v boju proti celulitu in šibkemu tkivu. Pri obravnavi dosežemo, da gredo visoke koncentracije ionov skozi kožo ter nevtralizirajo toksine in kisline v telesu. Pomembni metabolni procesi so obnovljeni, nevtralizirane kisline pa se izočijo iz telesa.

Slide Styler

Mehanska limfna drenaža. Z obravnavo dosežemo razstrupljanje predele telesa, ki jih je načel celulit, blažimo edeme in otekline na nogah in rokah. Obravnava ima zelo sproščujoč učinek.

Body Wrapping ®

Kompresijska terapija in aromaterapija, s katero zmanjšamo obseg telesa, uravnavamo pH faktor kože in čistimo telo. Po končani obravnavi se obseg prizadetega dela telesa občutno zmanjša, koža pa postane bolj gladka in napeta.

SPM ®

Aparat za vakumsko masažo celega telesa. Z njim izvajamo limfno drenažo, regeneriramo organizem in krepimo vezivno tkivo, razgrajujemo maščobe, gladimo tkivo,.. S SPM-om dosegamo zavidljive rezultate pri obravnavah za prsi.

Sono Care ®

Z napravo izvajamo sonoforezo, kjer aktivne substance vnašamo v globje plasti kože. Po obravnavi postane koža bolj napeta in spočita. Odlične rezultate dosegamo pri regeneraciji kože obraza, prsi in celega telesa. Sonoforeza je zelo učinkovita tudi pri odpravi strij.

Vacustyler ®

Aparat z negativnim tlakom, ki pomaga pri odpravljanju celulita, šibkega vezivnega tkiva in prekomernega kopičenja maščob. Pomaga pri obravnavah kapilar, krčnih žil in pri odpravljanju motenj v krvnem obtoku.

Dermio Care ®

Naprava za vdihavanje ioniziranega kisika. Pospeši celični metabolizem, izboljšuje videz kože in poskrbi za sprostitev ter boljšo formo telesa.

Bodystar

Aparat ponuja več programov za preoblikovanje telesa. Z njim izvajamo elektrolipolizo s katero dosežemo razgradnjo nakopičenih maščob, na ta način se zmanjša obseg telesa in le-ta se preoblikuje. Izoton je program s katerim dosežemo bolj čvrsto in napeto kožo, s polyshape programom pa stimuliramo mišice.

Beautiful Lips

Novost na slovenskem trgu. Do polnih ustnic s hialuronsko kislino in hladno svetlobo brez injekcij!

IPL tehnologija

Metoda, ki z močjo svetlobe postopoma trajno odstrani dlake na telesu. Obravnave se izvajajo v odbodju, ko koža ni porjavela (jesen, zima, pomlad).

Naredite nekaj zase!

 

 

High Care Center Ljubljana

H&BCC, Center za zdravje in lepoto d.o.o.

Dunajska 107

Ljubljana

Tel.: 01/534 33 85, 041/908 043

E-naslov: info@high-care.si

www.high-care.si

 

 

 

 

Priložene datoteke

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje