Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Naj bo vaša poroka svečana…

Največja prodaja materiala za vabila, naprsne šopke, konfete ter dekoracijo za poročne avtomobile, cerkve in gostinske lokale v Pro-Maku na Tržaški 135 v Ljubljani.

Predstavljamo vam ponudbo poročnega programa podjetja Pro-Mak v Ljubljani na Tržaški 135. Na Tržaško smo se z Vilharjeve preselili letos februarja. Sicer pa smo podjetje, ki se z dekoracijami za dom, poslovne prostore in poročnim programom ukvarjamo že več kot 20 let.

Na novi lokaciji smo letos namenili poročnemu programu poseben večji del našega prodajno razstavnega prostora. Tu se lahko v miru posvetimo hkrati tudi večjim bodočim poročnim parom pri njihovi izbiri in izdelavi poročnih vabil, naprsnih šopkov , darilc za svate,  zahval s slikami in vseh ostalih dekoracij za poročne mize, za okrasitev cerkve in avtomobilov.

Na voljo imamo veliko modelov in vzorcev teh dekoracij. Skupaj z bodočim parom sproti oblikujemo vzorce za vabila, naprsne šopke in darilca za svate s konfeti ali kaj podobnega.

Ko izdelamo dogovorjen vzorec, preračunamo, koliko materiala potrebujemo in svetujemo, kako najlažje sami izdelate vse potrebno. Pri nas lahko kupujete vsa material posamezno in si izdelate dekoracije sami. Tako so vaše dekoracije unikatne in najcenejše. Lahko pa jih izdelamo tudi mi.

 


Letos so zelo zanimive dekoracije s tako imenovanimi »crispi« (mrežastimi trakovi) v zeleni, beli in ciklam barvi, sicer pa lahko ponudimo material skoraj v vseh barvah. Zelo zanimive so dekoracije z več vrstami trakov – mrežasti, čipkasti in satenasti trakovi. Tako dobimo lepe harmonije. Tem trakovom dodajamo svilene, papirnate ali keramične rožice. Naprsne šopke in konfete  pa lahko okrasimo tudi s perlami, biseri, metulji, pikapolonicami ali srčki. Vse te dekoracije lahko zasledite na naši spletni strani www.promak.si

 

 

V skladu z barvami vabil, naprsnih šopkov in konfetov lahko pri nas dobite tudi mnoge materiale za okrasitev miz, barvne tekače, sveče, plavajoče sveče, barvni pesek, rožne liste za posip ter pentlje na poteg za avtomobile v beli, smetanasti, rdeči, zeleni, oranž in ciklam barvi.

 

 

Promak d.o.o.

Tržaška 135

1000 Ljubljana

tel.: 01 430 08 03

gsm: 051 621 478

fax: 01 431 20 92

e-naslov: info@promak.si

spletna stran: www.promak.si


Prihodnji teden bomo predstavili prevleke za stole
z dekoracijami ter krasitev avtomobilov.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje