Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Novo v Sloveniji - Tiskano cvetje

Na najpomembnejši dan vajinega življenja si želita, da bo vse absolutno popolno. Ravno tako si želita, da bo vse odražalo kako edinstvena je vajina ljubezen, ki jo čutita drug do drugega. S Speaking Roses tega ne bosta nikoli pozabila niti vidva,niti vajini gosti.

Nov način izražanja

Speaking Roses so ustvarile izdelek,ki pomeni revolucijo v industriji cvetja,ter pušča pečat na mnogih trgih,kjer tradicionalno ni bilo zanimanja za cvetje - kot so darilna,promocijska in industrija čestitk. Izumili in patentirali smo postopek tiskanja vašega osebnega sporočila ali fotografije direktno na cvet živih svežih rož. Združili smo osebno sporočilo in čustva,ki jih vzbujajo rože in s tem ustvarili "Nov način izražanja". Ta osvežilen preobrat pri tradicionalnem dajanju rož omogoča čustven odziv tako pri darovalcu kot pri obdarovancu in je pritegnil mednarodno pozornost zvezdnikov in medijev.

Hollywoodske zvezde kot so Tom Cruise, Ellen de Generes, Donald Trump in drugi so dali ali dobili naše rože za darilo. Naše rože so bile predstavljene na Kentucky Derby-ju, Oscarjih, Grammy-jih. Mediji iz vsega sveta so namenili pozornost in čas predstavitvi naših izdelkov v oddajah kot so Acces Hollywood,E! Entertainment in v časopisih in revijah kot so Forbes, Family Circle, In Touch so predstavili naše izdelke.

1. Razmislite o vašem sporočilu.

Razmislite o osebi ali priložnosti kjer bi podarili rože. Kaj hočete povedati? Kako bodo rože uporabljene? Katere emocije hočete vzbuditi?

2. Izberite vaše rože.

Izberite med našim sveže rezanim cvetjem in mešanimi šopki, ali pa vaš aranžma priredite po vaših željah in izrazite čustvo, ki ste ga imeli v mislih. Naj vam naš svetovalec razloži "Jezik rož".

3. Oblikujte vaše darilo.

Naj vam natisnemo sporočilo, podpis, ali sliko, na eno ali več rož in s tem naredite vaše darilo ali poročni šopek še bolj osebno. Izberite med mnogimi našimi standardnimi frazami ali ustvarite svoje sporočilo. Izbirajte med osmimi barvami potiska – Zlato, srebrno, bronasto, črno, rdečo, belo, rumeno ali modro. Možnosti so neskončne!

4. Izberite vašo možnost prevzema.

Vzemite svojo kreacijo s seboj, dvignite jo kasneje, ali pa vam jo mi dostavimo na želeni naslov povsod po Sloveniji. Zavili jo bomo in jo položili v škatlo, tako da bo pripravljena na potovanje.

Pri nas poslujemo z največjimi grosisti in uvozniki svežih, živih rož, da bi vam zagotovili najbolj sveže, in najbolj kvalitetne rože na trgu. Naše rože dobivamo iz Nizozemske, Ekvadorja in Kolumbije, kjer so najbolj kvalitetne rože na svetu! Pri nas dobite vrhunsko kvaliteto za ugodno ceno!

Patenti

Speaking Roses proces tiskanja na sveže, žive rože je edini te vrste na svetu. Ker je Speaking Roses izdelek tako edinstven in prikliče tako močan čustven odziv smo patentirali proces, da bi ohranili svojo edinstvenost. Imamo patentiran ne le najsodobnejši proces, temveč tudi patent za vse druge metode, ki se lahko uporabijo za tiskanje ali prenos kakršne koli slike ali sporočila na vse organske izdelke.

Floralik d.o.o.
Devova 18

1000 Ljubljana

www.floralik.si

karmen@floralik.si

040 703 185

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje