Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Novost v poročni dekoraciji

Poročna dekoracija je element, ki lahko naredi poroko zares posebno. Dekoracija, ki jo za vas pripravijo naši ustvarjalci, polepša vsak prostor, vnese toplino, razigranost in ustvari nepozabno vzdušje.

 

Poročna dekoracija je element, ki lahko naredi poroko zares posebno. Dekoracija, ki jo za vas pripravijo naši ustvarjalci, polepša vsak prostor, vnese toplino, razigranost in ustvari nepozabno vzdušje.

Dolgoletne izkušnje in posluh za želje naročnika so naše glavne prednosti, katerih rezultati so vrhunsko izplejani projekti. Ekipo sestavljajo arhitekti, dizajnerji in tehniki, ki vam lahko tudi svetujejo in nudijo predloge glede na vašo izbrano lokacijo. Vse naše postavitve izvedemo z lastno opremo, kar je tudi zagotovo eden izmed dejavnikov, ki nas uvršča pred konkurenco.

Naše storitve zajemajo celotno tehnično podporo dogodka, ki vklučuje najem ozvočenja, osvetlitve in scenskih elementov. Sodelujemo z vrhunskim cateringom in najboljšo barman ekipo v Sloveniji.

Posebnosti naše poročne dekoracije sta pestra ponudba svetlobnega pohištva in slikovit nabor univerzalnega pleksi pohištva. Našo ponudbo tako dopolnjujejo dizajnerski kosi, ki z obliko in svetlobo pričarajo posebno vzdušje na vsakem dogodku.

Vabimo Vas, da si ogledate našo foto galerijo in se sami prepričate o čarobnosti našega dela.Kontakt

telefon: 040 807 093 in 040 667 144

e-pošta: info@porocna-dekoracija.si

spletna stran: http://www.porocna-dekoracija.si/

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje