Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
ODLIČNA IDEJA IZVIRNIH POROČNIH DARIL - ZVEZDAR®

Že poznate pakete doživetij po izbiri ZVEZDAR®? Koncept daril, ki je končno na voljo tudi v Sloveniji, bo navdušil vse mladoporočence, reši pa lahko tudi dilemo mladoporočencem, ki iščejo zanimiva darila zahvale staršem in drugim, ki so jim bili v oporo pri pripravi poroke. Podarite več kot 80 možnosti razvajanja, več kot 30 možnosti romantičnih vikendov v dvoje ali več kot 45 doživetij v naravi… vaši obdarovanci pa si bodo lahko med njimi izbrali in izkoristili tisto doživetje, ki jih bo najbolj zamikalo!

 

www.zvezdar.com

Paketi ZVEZDAR®so manjše elegantne škatle, v katerih sta knjižica in darilni bon. V knjižici so predstavljena različna doživetja iz cele Slovenije na temo paketa, med katerimi lahko obdarovanec ali obdarovanka izbere enega od njih (kateregakoli) in ga z darilnim bonom izkoristi.

Zvezdar ima v ponudbi pakete z osmimi privlačnimi temami, v vsakem pa se skriva po več deset kakovostnih doživetij pri izbranih ponudnikih iz cele Slovenije. Wellness, Doživetja, Razvajanje za mami… in malčka, Adrenalin, Okusi sveta, Skrivnosti vina, Gurmanski počitek na deželi, Izbrana vina sveta, … v bogati izbiri tem boste zagotovo našli paket, ki najbolj ustreza vašim obdarovancem. Vsi paketi in njihova ponudba so podrobno predstavljeni na www.zvezdar.com.

 

NAJBOLJ PRILJUBLJENI PAKETI ZA POROČNA DARILA

Romantični vikend na deželi za dva po njuni izbiri: paket ZVEZDAR® Gurmanski počitek na deželi - popolno poročno darilo!

Izvirno poročno darilo, ki bo prijetno presenetilo vaša obdarovanca: podarite jima vikend oddiha in sprostitve po naporni organizaciji (in proslavljanju) poroke v miru in lepotah slovenskega podeželja. V paketu ZVEZDAR® Gurmanski počitek na deželi več kot 30 izbranih turističnih kmetij vabi na razvajanje ob odlični domači hrani, uživanje v naravi in počitek v miru in svežem zraku.

Izbirala bosta lahko med ponudniki prijetnega oddiha na deželi z Gorenjske, Krasa, Dolenjske, Štajerske in zelenega Prekmurja, s priloženim darilnim bonom pa se bosta lahko odpravila tja, kamor ju bo najbolj zamikalo! Več o paketu…

 

Sprostitev in razvajanje po izbiri obdarovanca: paket ZVEZDAR® Wellness

Odlična ideja prijetnega poročnega darila ali darila mladoporočencev tistim, ki se jim želite zahvaliti za pomoč pri pripravah na poroko: paket ZVEZDAR® Wellness je škatlica več kot 80 prijetnih možnosti sprostitve v wellness centrih po vsej Sloveniji.

 

Masaže, kopeli, nege obraza in telesa in še in še. Vaša obdarovanka ali obdarovanec si bosta lahko izbrala tisto, ki jima najbolj ustreza, in se odpravila na razvajanje po njunem okusu. Aktivnosti v paketu so za eno, dve ali več oseb, odvisno od aktivnosti. Več o paketu…

Darilo za nosečnice in nove mamice: paket ZVEZDAR® Razvajanje za mami… in malčka

Če je nevesta morda v pričakovanju novega družinskega člana ali je mlada mamica, pa je odlično darilo zanjo paket ZVEZDAR® Razvajanje za mami… in malčka. V njem je več kot 75 najrazličnejših razvajanj in aktivnosti za nosečnice ali nove mamice.

Tako si bo lahko izbrala prilagojeno masažo, se odpravila na predporodno ali poporodno rekreacijo, šla na plavanje z dojenčkom, dobila predlog ureditve otroške sobice, poskrbela za čudovite trajne spomine na pričakovanje na otroka ali prve trenutke z njim, si na dom naročila izdelke zase ali za otroka in še in še… Same prijetne možnosti torej, med katerimi bo lahko izbrala najljubšo in jo izkoristila z darilnim bonom. Več o Zvezdarjevih paketih za razvajanje…

 

Elegantno darilo vrhunskih svetovnih vin: paket ZVEZDAR® Izbrana vina sveta

Da bosta proslavila začetek njune skupne poti v stilu ali poskrbela za začetek njune vinske zbirke, jima podarite čisto posebno vinsko darilo: paket ZVEZDAR Izbrana vina sveta. V njem so zbrani nabori vrhunskih vin po izboru strokovnjaka – vin, kakršnih v Sloveniji ne najdemo vsak dan. Španska, argentinska, novozelandska, italijanska vina, pravi francoski šampanjec, in seveda več odličnih pridelkov slovenskih vinarjev. Nekatere nabore spremlja tudi košarica gurmanskih specialitet.

Vaši obdarovanci bodo lahko med vsemi mamljivimi možnostmi izbrali nabor, ki jim najbolj ustreza, in si ga z darilnim bonom naročili na dom. Odlično darilo za vse vinske sladokusce! V knjižici je tudi kratek vodič po svetovnih vinih. Več o paketu…

Za vse sladokusce ponujamo še nekatere druge pakete gurmanskih razvajanj – preverite našo ponudbo!

Če med našimi predlogi niste našli pravega darila, preverite trenutno ponudbo vseh paketov ZVEZDAR in poiščite tistega, ki je pisan na kožo vašim obdarovancem!

 

ZVEZDARJEVO ZAGOTOVILO ZADOVOLJSTVA

Doživetja, ki jih ponujajo paketi, so bila izbrana na podlagi visokih kriterijev zagotavljanja kakovosti. Paket in darilni bon nimata označene (denarne) vrednosti, saj darilni bon omogoča koriščenje kateregakoli doživetja iz ponudbe, kakor je opisano v knjižici. Brez doplačil, brez komplikacij in brez neprijetnih presenečenj za obdarovance. Darilo torej, ki zagotovljeno navduši in razveseli!

 

 

Več informacij o paketih ZVEZDAR®:

www.zvezdar.com
E-pošta:
info@zvezdar.com
Tel: 01/58 98 116

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje