Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Otvoritveni ples

S partnerjem nista prav dobra plesalca in vama je otvoritveni ples bolj v breme, kot v veselje. Ali pa sta prava plesna mojstra.
Ni pomembno, po nekaj taktih glasbe bodo vsi navdušeni in vama bodo ploskali.

Pari, ki jima ples ni tuj, si ponavadi namesto valčka, za otvoritveni ples, izberejo kakšno bolj hitro in poskočno pesem. V celotni ples vpleteta zgodbo, ki je ljubezen med žensko in moškim. Da bi presenetila svate, se glasba začne z valčkom, nato pa preide v hitrejše takte. Glasbo si pripravita v naprej. Če nimata časa ali ne znata sama miksat glasbe, za to prosita DJ-ja, ki vama bo na poroki vrtel glasbo ali bend, da vama glasbeno kombinacijo zaigra v živo.

V primeru, da spadata v kategorijo neplesalcev, kakšen mesec ali dva pred poroko obiščita plesni tečaj. Lahko si plačata individualne ure ali pa se prijavita v skupino. Nikar se na dan poroke ne obremenjujta s plesom. Da bi bilo to breme čim prej za vama, se z animatorjem večera dogovorite, da bi odplesala čim prej, npr. takoj po juhi ali pa celo že po predjedi. Glasbenike prosite le za nekaj taktov glasbe, nato pa naj na plesišče povabijo še priči s partnerji in vajine starše. Tako bo stvar hitro bolj sproščena.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje