Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Prigrizki na poroki

Nikar svatov na poročni dan ne pustita lačnih.

Najprej s partnerjem naredita protokol dneva. Tako bosta lahko ocenila koliko in kaj bosta ponudila svatom, da se okrepčajo. Če bo vajin dan dolg in boste začeli že zgodaj, poskrbita, da bodo svatje po civilnem ali po cerkvenem obredu lahko zaužili nekaj konkretnega: obložene kruhke, sirova nabodala, narezek ali kakšne druge manjše prigrizke. Če se boste na določeni lokaciji zadrževali dalj časa, jim ponudite manjše tople prigrizke.

Tako bosta sigurna, da vajini svatje uživajo in bodo še dolgo v noč z vama. Dobra hrana tudi umili moč alkohola.

 

Poskrbita, da bosta tudi sama kaj prigriznila. Hrana je najboljše zdravilo proti glavobolu, ki se na dan poroke hitro prikrade v naše glave.

Seveda se po vsem dobrem 'mesu' prileže tudi kaj sladkega. Vendar nikar ne pretiravajte. Sladko zapolni želodec in da človeku občutek, da je sit. Nikar ne pozabita, da bo kmalu na sporedu večerja. Sladko lahko zamenjate tudi s sezonskim sadjem ali sladoledom.

 

Celotno pogostitev lahko pripravita sama ali pa to zaupata cateringu.

V primeru, da se odločita za hrano v lastni režiji, nikar ne pozabita na stvari, ki spadajo k uspešni pogostitvi: ohlajena hrana, zobotrebci ali vilice, papirnati prtički, koš za smeti, ... in na koncu na osebo, ki bo vse to pospravila.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje