Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
RESORT BOLFENK…pravljica na 1050 metrih…

Ob današnji poplavi poročnih ponudb se je zelo težko odločiti, kje bi preživeli enega izmed najlepših dni v svojem življenju. In ker cel svet stremi nazaj k naravi, vam svetujemo, da tudi vi izberete poročni dan, kjer se bo vaša energija prepletla z energijo narave. Zagotavljamo vam, da se vam bodo na 1050 metrih nadmorske višine sprostili vsi čuti v vašem telesu.

 

Vajin pravljični dan bo še toliko bolj poseben, saj se vam bo iz vrha Pohorja razprostrl prekrasen pogled na mesto Maribor in dobili boste občutek, da stojite nad oblaki. V slavnostni dvorani locirani tik ob robu gozda boste v neposrednem stiku s pohorsko naravo, čudovita neokrnjena idila pa bo poskrbela za nepozabne fotografije. Naše osebje vam bo pomagalo in svetovalo ob pripravi poročnega slavja in vam z vsemi močmi ustvarilo ta dan prav takšen kot ste si ga želeli.

Ob vajinem dnevu vama bomo podarili nočitev v romantično okrašeni sobi in razvajanje v našem Gorskem wellness centru Bolfenk, kjer si bosta nabrala svežo energijo za vstop v novo življenjsko poglavje. Naš hotel Bolfenk**** z več kot 100 posteljami pa ima dovolj prostora tudi za vse povabljene.

 

Pridite k nam, v objem pohorskih gozdov in privoščite sebi in vašim svatom udobje v osrčju neokrnjene narave!

Resort Bolfenk vam nudi:


* dve restavraciji za poročno slavje (vsaka do 100 oseb)
* možnost obredov na prostem
* izdelava menijskih kartic in sedežnega reda
* svečana okrasitev prostora in omizij z belimi prevlekami za sedeže
* možnost civilne in cerkvene poroke
* možnost organizacije sprejema na drugi lokaciji
* možnost prenočitev svatov
* prevoz s krožno kabinsko gondolo
* vožnja s kočijo

Kontakt:

 

Hotel BOLFENK

Hočko Pohorje 133

SI-2208 Pohorje

T.: +386 (0)2 603 55 00

F.: +386 (0)2 603 55 04

E.:hotel.bolfenk@sc-pohorje.si

W.:www.pohorje.org

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje