Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Restavracija Vila Ajda na Bledu

Vsak obiskovalec, ki pride na Bled, si rad spočije oči s prekrasnim pogledom na Blejski otok in grad, ter čudovitim pogledom na Karavanke in Triglav v Julijskih Alpah.

 

Vse to lahko doživite tudi ob dobri hrani in vrhunski kapljici v restavraciji Vila Ajda, ki leži tik ob blejskem jezeru. Restavracija Vila Ajda vam nudi tradicionalno slovensko hrano s pridihom modernih kulinaričnih trendov, ki zadovoljijo še tako zahtevne okuse.

 

 

 

 

 

Restavracija Vila Ajda v svoji banketni dvorani sprejme do 50 oseb, na terasi v toplih dneh pa do 100 oseb. Pred ali po obedu vam je na voljo tudi zunanja terasa z ležalniki, kjer se sprostite ob pogledu na naravno okolje, v pomladanskih in poletnih mesecih pa občudujete botanični vrt. Vila Ajda ima na voljo tudi lastno parkirišče, kjer lahko brez skrbi parkirate svoje vozilo.

 

          

 

 

Za daljši oddih na Bledu pa ima Vila Ajda na voljo 4 luksuzno opremljene apartmaje 50 m2, ki so še posebej privlačni za vse mladoporočence.

Naj vaš poročni dan polepšajo tudi dobra hrana in pijača v čudovitem ambientu bisera Slovenije.

 

Vabljeni!

 

Cesta svobode 27, 4260 Bled, SLOVENIJA
tel: +386 (0)4 576 83 20
fax: +386 (0)4 576 83 21
GSM: +386 (0)41 674 672

www.vila-ajda.si
info@vila-ajda.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje