Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Sejem Poroka - nedelja 20.3.2011

Danes se odvija še zadnji dan sejma Poroka v Celju, zato vabimo vse, ki se pripravljate oziroma načrtujete poroko, da se oglasite na sejmu in pregledate kaj so za vas pripravili razstavljalci.

Kaj se bo danes dogajalo?

12.15 - 13.00 Poročni show z modno revijo drzne in drugačne poročne obleke Tamare Ficko

15.45. - 16.45 Korekturno ličenje za neveste in ženine, izdelava klasičnega make up-a, izdelava sodobnega make up-a, Evgen Gec, Svetovalnica "GEC"

17.00 - 17.30 Izbor najlepšega poročnega šopka po mnenju obiskovalcev in žrebanje

17.45 - 17.55 Nagradno žrebanje

 

Tudi poročni portal Najina poroka je za vse obiskovalce sejma pripravil nagradno igro. Nagradni kupon lahko izpolnite in oddate na našem razstavnem prostoru.

Vabljeni!

Še nekaj včerajšnjih utrinkov z modne revije

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje