Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Sončna hiša, Design boutique hotel

V Sončni hiši domuje hotel, v katerem je še posebej poudarjena osebna obravnava gostov, kjer se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Zadali smo si namreč precej zahteven cilj. Radi bi, da se sleherni gost v naši Sončni hiši počuti »kot doma, čeprav je daleč od doma«. Prav gotovo se sprašujete: Le kako jim bo to uspelo?

V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah (suitah), v prelepi vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, lahko gostimo največ 10 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje. Vse naše luksuzne sobe so zamišljene tako, da lahko zadovoljijo potrebe vsakega posameznika. Vsako smo opremili unikatno, premišljeno, z detajli, ki vam bodo preprosto morali vzbuditi domišljijo. Vi si le izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu karakterju in razpoloženju.

Sončna hiša je tako zgodba o drugačnem načinu bivanja in doživljanju prostega časa in počitnic. Za vse, ki si želijo preživeti proste dni na podeželju, v intimnem okolju, ki pa je hkrati vrhunsko opremljen in dodelan z detajli je Sončna hiša prava izbira. S pomočjo našega edinstvenega Wellnessa z savnama, zunanjim masažnim bazenom in izborom masaž vas za nameček povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje dandanašnji hitri utrip časa. Vsi aktivneži, pa lahko izbirajo med pestrim izborom dodatnih aktivnosti, kot so kolesarjenje in tek po prleških stezicah, golf, jahanje, izleti po okolici. Zdravi, energijski, doma pripravljeni zajtrki, izbor vrhunskih lokalnih vin in izbrane lokalne restavracije pa bodo le dodatna pika na i izbranemu oddihu.

 

O vsem tem se lahko prepričate in nas obiščete:
Sončna hiša, Banovci 3C, 9241 Veržej
T: +386 (0)2 5888 238
F: +386 (0)2 5888 239
M: +386 (0)40 510 340
www.soncna-hisa.si
info@soncna-hisa.si
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje