Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
2. Poročni & ljubezenski show

Ste pred poroko ali želite le prebuditi romantiko v vajini zvezi?
Kam po darila in darilca?
Kaj je novega v ekološkem svetu?
Kje si lahko privoščite najboljša razvajanja v domačem okolju ali v hotelu?
Kaj vam tokrat ponujajo fotografi?
Kje dobiti poročne prstane in unikaten nakit?
Dekoracije, tiskovine in cvetlice.
Delavnice, predavanja, plesni tečaji.

Vse, ki se pripravljate na poroko oziroma iščete ideje za romantično preživljanje časa v dvoje, obujanje iskric ter izkazovanje medsebojne naklonjenosti, vabimo na 2. Poročni & ljubezenski show, ki bo potekal 16. in 17. 11 2012 v ljubljanskem BTC pred Kolosejem.
 
Odkrijte navdih z našimi ponudniki, ki bodo za vas pripravili nepozaben show.

Posebnost na našem show-u bo tudi Glasbeno - plesni petek, kjer se bodo glasbene skupine predstavljale v živo, plesne šole pa vam bodo nudile brezplačne express tečaje plesnih korakov.

Vsak razstavljalec tudi nagrajuje!

Vabimo vas da pridite poiskat svoj romantični navdih ali le po svoj najlubši cupcake. Za brezplačno karto, ki velja za dve osebi, se prijavite na tej povezavi.

Veselimo se že srečanja z vami in vašega obiska!

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje