Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Ansambel Ela in šarmerji

Ansambel ELA & ŠARMERJI je mlad, perspektiven in na slovenski glasbeni sceni uspešno prodirajoč narodnozabavni in zabavni ansambel. Nastopa na različnih prireditvah po Sloveniji in v tujini. Repertoar ansambla je pester, bogat, aktualen in sprejemljiv za vse generacije in glasbene okuse, skratka, za staro in mlado, od polk in valčkov, domačih in tujih pop hitov, do jugo rocka in rock'n'rola.

Ubrano štiriglasno fantovsko petje in izvrstno instrumentalno izvedbo dopolnjuje simpatična pevka Ela,  ki ima kljub mladosti veliko glasbenih in odrskih izkušenj.
Ansambel poskrbi  tudi za animacijo in humor!


Za gostovanja na porokah ima ansambel razen kakovostne glasbe tudi obilo zabavnih iger, ki so neobhodne za veselo počutje na sami poroki.
Vse se predhodno dogovorimo o samem programu, saj se zavedamo, da je poroka prelomnica v življenju, ki mora ostati v najlepšem spominu.
 
 


Več  na spletni strani:  www.sarmerji.com

 

In na facebook:  http://www.facebook.com/pages/Ansambel-%C5%A0armerji/214192191992724
Pokličite LUKA - 031 627 340 in se bomo dogovorili....
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje