Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Flare Visuals

Ekipa mladih ustvarjalcev, ki so svojo ljubezen našli v beleženju ljubezni parov.

 

Smo mladi in polni idej. Imamo energijo in navdih. Naš navdih je vsak nov par, ki nam pusti da začutimo njuno ljubezen. Smo sproščeni, pozitivni in pripravljeni sprejeti vsak nov izziv. Smo ekipa, ki skupaj ustvarja in riše podobe ljubezni, ki je plod vsakega para posebej.  

Začutimo, vidimo in ujamemo. V fotografiji in videu. Delamo s srcem in gledamo z njim. S srcem ujamemo iskrenost trenutka dveh, za katera je ta dan prelomnica v njunem življenju. Tam bomo skoraj neopazni, a vendar blizu. Tam bomo pri trenutkih, ki vzamejo solzo, pri trenutkih ki jemlejo dih pa tudi pri tistih ko primankuje sape zaradi iskrenega smeha.

V videu, kot tudi v fotografiji najraje delamo v paru. Vsak od nas ima svoj pogled, vsako sekundo nas lahko prevzame drugačno čustvo, predvsem pa trenutke ujamemo iz dveh različnih kotov.

Brez zaroke ni poroke, zato je v našo ceno vključeno tudi zaročno fotografiranje/snemanje. Tako se bomo bolje spoznali, predvsem pa se bosta spoznala vidva s fotoaparati. Kako in na kakšen način delamo, bosta spoznala že prej, tako da skrbi na poroki glede fotografije in videa, ne bo.

Kar je pomembno za vaju, je pravtako pomembno za nas. Ohraniti mirne živce, uživati v vsaki minuti in se sprostiti ter s pozitivno energijo napolniti ta pomemben dan. Delamo od jutra do jutra. Od priprav do razreza torte, pa še dlje. Vsaka poroka je edinstvena. Vsaka zase piše drugačno, posebno zgodbo. Vsak prstan je drugačen in prav tako vsaka ljubezen. Mi pa bomo vsemu temu dodali še naš izdelek, ki bo zasijal skozi različne oči v drugačni luči.

Spletna stran: www.flarevisuals.com
Facebook: http://www.facebook.com/flarevisual
Vimeo profil: https://vimeo.com/user8920376
E-mail: flare.visuals@gmail.com

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje