Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Fotograf Matej Ograjenšek

V pričakovanju pomladnih in poletnih dni, nam v mislih kroži vonj po cvetju, nasmehu na obrazu, sreči in ljubezni. In če se zasanjamo še malo dlje, se že vidimo na zelenem travniku, kako v prelepi poročni obleki in z ljubeznijo v očeh ustvarjamo spomin za večno. Kakor pravi Matej Ograjenšek, zanj je smisel vsega, da ustvari prelep in edinstven spomin na edinstven dan.

Matej vnaša v  poročno fotografijo svoj smisel ter izkušnje iz področij portretov in fashion fotografije, kjer je sodeloval s perspektivnimi slovenskimi oblikovalci. Prav tako fotografira na različnih eventih znanih slovenskih podjetij, od koder prinaša znanje pokrivanja družabnih dogodkov. Poleg vsega ga vedno  in povsod spremlja umetnost in prav to umetnost poizkuša približati življenju, bivanju, svečanosti kot je poroka.

Poročni dan je edinstven, bogat, srečen in poln ljubezni. Vse to so razlogi, da se Matej z veseljem posveti fotografiranju in zlije v dan poln harmonije. Ob samem obredu bo ujel vsak najpomembnejši trenutek. Med druženjem bo poiskal skriti nasmešek. Ob portretnem fotografiranju boste skupaj  ustvarili nepozabne fotografije. Seveda pa bo z bliskavico ujel tudi celoten čarobni večer.

Kako Matej gleda na fotografiranje poročnega dne je predstavil z besedami:  »Moj cilj je posneti dokumentarne in umetniške fotografije polne energije in čustev, ki so posebne kakor so posebni ljudje na njih. Zame je fotografija smisel bivanja, čustev in spominov«.

Matej Ograjenšek Poročna fotografija

Matej Ograjenšek Poročna fotografija

Matej Ograjenšek poročna fotografija

Mater Ograjenšek Poročna fotografija

 

Poročni fotograf Matej Ograjenšek

T: 041 852 214

E: matejograjensek@gmail.com

S: http://www.wix.com/porocni_fotograf/matej_ograjensek

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje