Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Gostilna Pri Peclju

Gostilna pri peclju je zagotovo ena od gostiln z najdaljšo tradicijo. Malo gostiln je, ki se lahko ponašajo s tako dolgo zgodbo. Vedno so kljubovali času, se prilagajali trgu in vedno našli nekaj po čemer so bili drugačni. Vsak lastnik je v gostilno prispeval nekaj svojega in tudi sedaj slovi po svojstvenem pristopu do gostov.

V gostilni Pri peclju se boste počutili kot na lastnem vikendu, uživali na najlepšem pikniku, najbolj pa si boste za vedno utrnili v spomin slavje ob vaši poroki v tem čarobnem okolju. Nahaja se tik ob sotočju rek Save in Ljubljanice.

Za vse, ki si želite razgibano poročno slavje, si lahko sedaj priviščite pravo piknik poroko. Igrišča z odbojko, košarko, nogometom, balinanjem vas bodo razgibala do popolnosti. Po gibanju v naravi se vam bo prilegla odlična hrana po kateri slovi Gostilna Pri peclju. Ribe so že od nekdaj prvovrstna ponudba. Jagenček vam bo teknil kot le malo kje. Srnin golaž vam bo prijal kot na kakšni lovski gostiji. Žrebičkovi zrezki, pečenke so pripravljeni kot za največje gurmane. Končno vam bodo vaši želodčki hvaležni.

 

Kontakt:

Gostilna Pri Peclju,
Cesta v Kresnice 19, 1000 Ljubljana
tel.:  041 218 426

 

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje