Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Grand Hotel Toplice, Bled: Poroka, kot sta jo vedno sanjala

Nepozabni trenutki v stilu
H. D. Thoreau je nekoč zapisal: »Za ljubezen obstaja samo eno zdravilo - še več ljubezni«. Tudi v Sava Hotels & Resorts se organizacije porok in slavij lotevamo z ljubeznijo. Izkušeni poročni načrtovalci bodo poskrbeli, da bo poročno slavje popolno in oblikovano po vajinih željah, zato se bosta z veseljem vračala v svoj poročni kraj.

Bledu, predvsem pa njegovemu otoku, ljudje že od nekdaj pripisujejo čarobno moč in ni naključje, da je kraj postal nadvse priljubljen za sklenitev zakonske zve­ze. Zaljubljeni pari z vsega sveta prihajajo, da bi v tem pravljičnem okolju dali pečat svoji ljubezni in si obljubili večno zvestobo. Vožnja s kočijo, penina na obrežju jezera, poročni obred s pogledom na blejski otok, zvonček želja – vse to so lahko utrinki vajine čarobne poroke na Bledu.

Grand Hotel Toplice, na sami obali Blejskega jezera, je zagotovo ena najbolj prestižnih lokacij za organizacijo nepozabno romantičnega poročnega dne na Bledu. Hotel se ponaša z enkratno lego in prečudovitim razgle­dom na blejsko panoramo. Odlikujejo ga bogata tradicija, umirjena eleganca v slogu tridesetih let preteklega stoletja, prvovrstna kulinarična ponudba ter izkušeno in ustrežlji­vo osebje.

 

Grand Hotel Toplice ponuja širok izbor prostorov in restavracij, primernih tako za intimni obred v najož­jem krogu kot za zabave z dvesto in več svati. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami pri pripravi poročnih slavij vam bo olajšalo izvedbo še tako zahtevnega dogodka. Vrhunski kuharski mojstri pa vam bodo pomagali pri odločitvi za pripravo prefinjenega cocktail partyja ali razkošnega menija s prvovrstnimi kulinaričnimi dobrotami.

Za poročno slavje so vam v Grand Hotelu Toplice na voljo:

-         banketna dvorana Grand z lastno pokrito teraso tik ob jezeru, ki sprejme do 240 oseb,

-         restavracija Julijana z 22 sedeži v restavraciji in dodatnimi 25 mesti na čudoviti terasi,

-         restavracija Panorama, ki sprejme do 250 oseb,

-         Jezerski in Predsedniški salon, ki sta posebej primerna za stoječi sprejem za 150 oziroma za 50 svatov.

V Grand Hotelu Toplice pa lahko organizirata tudi civilni poročni obred, ki ga lahko opravita v enem od elegantno opremljenih hotelskih salonov ali na Terasi pod kostanji, tik ob Blejskem jezeru.

 

 

Mladoporočencem pa v Grand Hotelu Toplice ponujamo še številne druge privlačne pozornosti. Ob rezervaciji poročne večerje za vsaj 30 oseb mladoporočencema zagotovimo nepozabno poročno noč v sobi s pogledom na jezero. Tako bosta skupno življenje lahko pričela z romantičnim zajtrkom v postelji, nato pa si privoščila kratko sprostitveno masažo v elegantnem Studiu Luisa.

KONTAKT:

Sava Hoteli Bled

Cankarjeva 6
SI-4260 Bled
Slovenija

 

T: 04 579 26 06

F: 04 579 16 02

 E: info@hotelibled.com

 

www.sava-hotels-resorts.com

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje